ABS Belastingadvies-en administratiekantoor BV Zwijndrecht, Zuid-Holland

Contactgegevens

Telefoon:

078-6120534

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Lindtsedijk 30

Postcode:

3336LE

Stad:

Zwijndrecht

Over dit bedrijf

Uw administratie- advieskantoor. ABS Advies is een handelsnaam van ABS Belastingadvies- en administratiekantoor bv. Wij zijn een jonge ambiteuze klantgerichte organisatie. Onze medewerkers werken vooral voor het MKB en de binnenscheepvaart. Particuliere belastingaangiften behoren ook tot onze doelgroep. De dienstverlening die wij bieden is gericht op het leveren van een blijvend toegevoegde waarde op basis van wederzijds vertrouwen. Door onze efficiente werkwijze in combinatie met duidelijke maar zeker geen bureaucratische bedrijfsprocessen, zijn onze tarieven beduidend lager dan die van de accountantskantoren. Een kort overzicht van enkele diensten waarvoor u bij ABS Advies terecht kunt: Financieel advies. Boekhouding. Belastingaangifte. Onze klanten kunnen rekenen op degelijke financiele verslaglegging en fiscaal advies op maat. Eerlijk zaken doen en zicht op ondernemen is ons bedrijfsmotto. Wenst u gedegen kwaliteit maar niet de prijs van een accountantskantoor? Dan bent u bij ABS Advies administratiekantoor bv op het juiste adres! Bij ABS Advies staat u als klant centraal. Daarom luisteren wij naar u. Wij ondersteunen bedrijven op de manier met de dienstverlening waar zij behoeften aan hebben. De kracht van van ons kantoor ligt dan ook in onze betrokkenheid en persoonlijke benadering. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij ook uw organisatie verder helpen. Als professionele partner vertalen wij uw wensen, doelstellingen en financieel cijfers in een gedegen advies, waar u wat aan heeft. Deze toegevoegde waarde kunnen wij bieden doordat wij ons altijd in de klant verdiepen. Wij willen de adviseur zijn waar u op kunt bouwen voor de toekomst. U kunt erop rekenen dat wij accuraat onze gemaakte afspraken nakomen, duidelijk zijn over onze werkzaamheden en dat wij geen onnodige accountantstarieven in rekening brengen. Financieel- en belastingadvies. Ons basispakket bestaat uit diensten voor particulieren en ondernemingen. Voor particulieren en DGA's verzorgen wij de belastingaangiften. Het opstellen van van jaarrekeningen in combinatie met uw fiscale winstaangifte voor ondernemers of aangifte vennootschapsbelasting kunnen wij in een basispakket aanbieden. Het voordeel hiervan is een scherpe prijs, voor u de juiste koers!

Deze administratiekantoren zijn misschien ook interessant

A & M Accounting & Consulting

Groenoordweg 6,
Spijkenisse

Bekijk

A/S WORKS

Dublinstraat 30,
Zoetermeer

Bekijk

Aan Slag Administratie- en Belastingadvieskantoor

Havikskruid 6,
Nieuwerkerk aan den ijssel

Bekijk

Aapos Administratiekantoor

Holysingel 542,
Vlaardingen

Bekijk

AAS Bedrijfsadministraties

Venestraat 53,
Leidschendam

Bekijk

ACAB

Mexicostraat 80,
Alphen aan den rijn

Bekijk

Categorie: Administratiekantoor

In het algemeen gezegd is een administratiekantoor gespecialiseerd in alles dat bij de administratie van ondernemingen komt kijken.

Een administratiekantoor kan de loonadministratie voor je verzorgen en de belastingen zoals omzetbelasting en inkomstenbelasting. Een administratiekantoor kan jou eventueel ook advies geven over fiscale- en bankzaken, of je kunt er ook terecht met andere vragen die betrekking hebben tot je onderneming.

Als je als ondernemer (klein of groot) geen kennis in huis hebt van administratie of als de administratie te veel tijd kost kun je dit uitbesteden aan een administatiekantoor.

De term administratiekantoor is, niet beschermd. Let dus goed op met welk kantoor je in zee gaat.

Een administratiekantoor kan bestaan uit 1 persoon maar er zijn ook administratiekantoren met meer dan 50 medewerkers.

Lees meer over Administratiekantoor