Roon MKB Administratiekantoor De Zwijndrecht, Zuid-Holland

Contactgegevens

Telefoon:

078-6120690

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Heemraad 92

Postcode:

3332PK

Stad:

Zwijndrecht

Over dit bedrijf

Administratie en financiele dienstverlening, dat zijn de gebruikelijke taken van een administratiekantoor. Bij De Roon MKB is dat ook zo. Maar wij bieden net een beetje meer: Een persoonlijke benadering Wij doen moeite onze klanten e vooral ondernemers in het midden- en kleinbedrijf e te leren kennen. We verdiepen ons dan ook in alle facetten van de bedrijven. Met deze persoonlijke aanpak kunnen we snel inspelen op nieuwe mogelijkheden voor bedrijven. Resultaat: op maat gesneden, deskundig en kwalitatief goed werk. De Roon MKB is voornamelijk gericht op het midden een kleinbedrijf, maar verleent ook diensten aan particulieren. Salarisadministratie Heeft u het heel druk met uw bedrijf en geen zin in financiele rompslomp dan is het uitbesteden van uw salarisadministratie misschien niet zoen slecht idee. Met De Roon MKB heeft u zo al uw financiele zaken op een rijtje en hoeft u zich hierover alvast geen zorgen meer te maken. De Roon MKB is een administratiekantoor dat werkzaam is voor ondernemers in het Midden- en Kleinbedrijf in zeer verschillende branches. Naast het bedrijfsleven zijn ook particulieren bij ons welkom. Dus het uitbesteden van uw salarisadministratie is niet langer meer een probleem, nu u weet hoe De Roon MKB te werk gaat. Naast het uitbesteden van uw salarisadministratie kunnen wij misschien nog wel veel meer dingen voor u doen zoals uw boekhouding en het samenstellen van een jaarrekening. Wilt u meer informatie over De Roon MKB of over het uitbesteden van uw salarisadministratie? Neem contact met ons op.

Deze administratiekantoren zijn misschien ook interessant

2Administrate

Kasteellaan 5,
Schipluiden

Bekijk

A & M Accounting & Consulting

Groenoordweg 6,
Spijkenisse

Bekijk

A/S WORKS

Dublinstraat 30,
Zoetermeer

Bekijk

Aan Slag Administratie- en Belastingadvieskantoor

Havikskruid 6,
Nieuwerkerk aan den ijssel

Bekijk

Aapos Administratiekantoor

Holysingel 542,
Vlaardingen

Bekijk

Categorie: Administratiekantoor

In het algemeen gezegd is een administratiekantoor gespecialiseerd in alles dat bij de administratie van ondernemingen komt kijken.

Een administratiekantoor kan de loonadministratie voor je verzorgen en de belastingen zoals omzetbelasting en inkomstenbelasting. Een administratiekantoor kan jou eventueel ook advies geven over fiscale- en bankzaken, of je kunt er ook terecht met andere vragen die betrekking hebben tot je onderneming.

Als je als ondernemer (klein of groot) geen kennis in huis hebt van administratie of als de administratie te veel tijd kost kun je dit uitbesteden aan een administatiekantoor.

De term administratiekantoor is, niet beschermd. Let dus goed op met welk kantoor je in zee gaat.

Een administratiekantoor kan bestaan uit 1 persoon maar er zijn ook administratiekantoren met meer dan 50 medewerkers.

Lees meer over Administratiekantoor