Take Away Delicious Den haag, Zuid-Holland

Contactgegevens

Telefoon:

070-3922092

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Weimarstraat 260

Postcode:

2562HS

Stad:

Den haag

Over dit bedrijf

Welkom bij Delicious Take-A-Way Surinaamse, Indische en Indiase gerechten. Bezorgservice vanaf e 12,50 De bezorgkosten kunnen oplopen van e 1,50 tot e 3,50 Bezorgtijden 12.00 - 21.30 uur

Deze afhaalrestauranten zijn misschien ook interessant

Bella Cyprus

Paddeweg 41,
Barendrecht

Bekijk

Chindothai

Struytse Hoeck 320,
Hellevoetsluis

Bekijk

Chinees-Indisch Afhaalcentrum Pom-Lai

Gerrit van Dalenstraat 47,
Papendrecht

Bekijk

Johnnies Fastfood

Schiedamseweg 209,
Rotterdam

Bekijk

Categorie: Afhaalrestaurant

De bedrijfstak die alle eet-, drinkgelegenheden en hotels omvat is de horeca. Het woord horeca is gevormd uit de woorden hotel, restaurant en café. Een restaurant is een uitgaansgelegenheid waar mensen (tegen een bepaald bedrag) kunnen eten. Het restaurant is ontstaan in Parijs aan het eind van de 18e eeuw.

Een afhaalrestaurant is voor mensen die niet zelf kunnen/willen koken maar ook niet 'uit eten' willen. Zij kunnen bij een afhaalrestaurant (die overigens in veel gevallen ook bezorgen) een maaltijd afhalen. In het begin waren het vooral Chinese restaurants die naast het restaurant gedeelte ook een afhaalgedeelte hadden. Tegenwoordig bestaat er een enorme verscheidenheid aan afhaalrestaurants; van Thai's tot Turks en van Italiaans tot biologisch verantwoord.

De afhaalrestaurants vallen in de typering van de Nederlandse Horeca onder een deelsector van de 'Fastservicesector' en wel het fastservicerestaurant of (met name de afhaalbedrijven die beperkt zijn ingericht voor verbruik ter plaatse, zoals bijvoorbeeld de afhaalchinees of toko's).

Afhaalrestaurants zijn er als kleinschalige projecten maar er zijn ook grote landelijke, of zelfs internationale ketens van afhaalrestaurants. De populariteit van afhaalrestaurants is nog steeds groeiende. Het is gemakkelijk, veelal goed betaalbaar, er is een groot aanbod en veel diversiteit (m.n. in de grote steden).

Lees meer over Afhaalrestaurant