Temming Architectenbureau BV Lichtenvoorde, Gelderland

Contactgegevens

Telefoon:

0544-371870

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Kievitstraat 1

Postcode:

7132DA

Stad:

Lichtenvoorde

Over dit bedrijf

Temming BV Architectenbureau is een architectenbureau voor de professionele en particuliere opdrachtgever in de bouwwereld. Het werd opgericht in 1959 en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een goed geoutilleerd bureau. Er worden nieuwbouw- en verbouwprojecten uitgevoerd in de luxe woningbouw, projectmatige woningbouw, bedrijfshuisvesting, scholenbouw, sport, winkels, horeca en cultuur. Restauratieprojecten worden regelmatig uitgevoerd. Naast het maken van een goed ontwerp en het aanvragen van de vergunningen wordt er veel aandacht besteed aan het vervaardigen van bestek en werktekeningen, het begeleiden van het bouwproces, de kostenbewaking en het houden van toezicht tijdens de bouwperiode.

Deze architect architectenbureaus zijn misschien ook interessant

2-1 Architecten

Frankenlaan 23,
Apeldoorn

Bekijk

A-Line Architecten

Lange Voren 31,
Barneveld

Bekijk

ABCV Architectuur

Dorpsstraat 38,
Lunteren

Bekijk

ABI BV

Harselaarseweg 30/5,
Barneveld

Bekijk

Adviesbureau Freeke

Oudsmidsestraat 23,
Lienden

Bekijk

Categorie: Architect Architectenbureau

Een architect is een ontwerper van gebouwen, die dit ontwerp visualiseert (op tekening zet) en de verwerkelijking van dit concept technisch en administratief begeleidt.

Een ontwerper van infrastructuur, bruggen en dergelijke wordt meestal een civiel ingenieur genoemd. Steeds vaker ontstaan er samenwerkingsverbanden tussen bovengenoemde partijen, waardoor enigszins een grensvervaging in de ontwerpende disciplines merkbaar is.

Lees meer over Architect Architectenbureau