BureauNoordeloos architecten BNA Groningen, Groningen

Contactgegevens

Telefoon:

050-3124445

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Hoendiepskade 24

Postcode:

9718BG

Stad:

Groningen

Over dit bedrijf

BureauNoordeloos ontwerpt geen gebouwen. Wij bedenken leefomgevingen waarin wonen, werken en genieten optimaal vorm krijgen. Het ontwerpen is een belevenis, een boeiend proces dat wij samen met u doorlopen. BureauNoordeloos maakt ruimte zichtbaar. Wij ontwerpen functioneel, mooi maar vooral betekenisvol. Geen opgedrongen architectuur, maar een resultaat dat voortkomt uit gedeelde inspiratie en gezamenlijk enthousiasme. BureauNoordeloos is noordeloos nuchter. Wij houden van een praktische aanpak met ruimte voor verrassende wendingen. Een open werkvloer en een hecht, samenwerkend team waarborgen vindingrijke oplossingen. BureauNoordeloos wil alles weten. Wij verdiepen ons in wie u bent en wat u drijft. Wij blijven u prikkelen. Zo werken wij aan uw persoonlijke leefomgeving, een plek om naar uit te zien, een plek om te koesteren.

Deze architect architectenbureaus zijn misschien ook interessant

Categorie: Architect Architectenbureau

Een architect is een ontwerper van gebouwen, die dit ontwerp visualiseert (op tekening zet) en de verwerkelijking van dit concept technisch en administratief begeleidt.

Een ontwerper van infrastructuur, bruggen en dergelijke wordt meestal een civiel ingenieur genoemd. Steeds vaker ontstaan er samenwerkingsverbanden tussen bovengenoemde partijen, waardoor enigszins een grensvervaging in de ontwerpende disciplines merkbaar is.

Lees meer over Architect Architectenbureau