Archaris Architecture Maastricht, Limburg

Contactgegevens

Telefoon:

043-8501317

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Maastrichter Grachtstr 28/A

Postcode:

6211BG

Stad:

Maastricht

Over dit bedrijf

ARCHARIS is een jonge architectuurbureau gevestigd in Maastricht en geleid door Laura Piovan, een professioneel architect (bouwkundig ingenieur) met tien jaar werkervaring in Nederland en in het Buitenland. Bij ArCharis wordt de klant begeleid, stap voor stap, in het architectonische reis van droom naar werkelijkheid. Van concept, tot ontwerp en uitvoering. DIENSTEN Architectonisch en bouwkundig ontwerp, Interieur ontwerp, Stedenbouwkundige visies, Advies en haalbaarheidsstudies, 3D visualisaties, Vergunningsaanvragen, Bouwbesluit toetsing. ERVARING EN COMPETENTIES Woningbouw, Zorg, Utiliteitsbouw, Retail, Horeca. Breed ervaring in Renovatie en Hergebruik (namelijk van monumentale erfgoed), maar ook in Nieuwbouw projecten. KERK-ARCHITECTUUR ArCharis heeft een unieke visie voor de moderne kerk ontwikkeld. Deze visie is gebaseerd is op de nieuwe behoeftes van de hedendaagse gebruik: flexibiliteit, multifunctionaliteit, variabele groei. INNOVATIE EN DUURZAAMHEID Met beide voeten op de grond durven we ook eout-of-the-boxe-antwoorden te bedenken. We waarderen duurzaamheid en innovatie als design mentaliteit en we proberen technische oplossingen en materialen te hanteren die verantwoord omgaan met omgeving en milieu. IDENTITEIT Wat staat ArCharis voor? Arch = Architectuur (in het kort) Charis = Griekse woord met meerdere betekenissen : charme, charisma, schoonheid....

Deze architect architectenbureaus zijn misschien ook interessant

Categorie: Architect Architectenbureau

Een architect is een ontwerper van gebouwen, die dit ontwerp visualiseert (op tekening zet) en de verwerkelijking van dit concept technisch en administratief begeleidt.

Een ontwerper van infrastructuur, bruggen en dergelijke wordt meestal een civiel ingenieur genoemd. Steeds vaker ontstaan er samenwerkingsverbanden tussen bovengenoemde partijen, waardoor enigszins een grensvervaging in de ontwerpende disciplines merkbaar is.

Lees meer over Architect Architectenbureau