Architectenbureau Oldenhuis BV Vroomshoop, Overijssel

Contactgegevens

Telefoon:

0546-643537

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Hammerweg 4

Postcode:

7681EK

Stad:

Vroomshoop

Over dit bedrijf

Oldenhuis architectuur (gevestigd in Vroomshoop, Gemeente Twenterand, Twente, Overijssel) is een allround architectenbureau, dat vorm weet te geven aan een breed scala van bouwprojecten in woningbouw en utiliteitsbouw. Deze projecten omvatten zowel nieuwbouw als verbouw, uitbreiding als renovatie, maar ook b.v. (her)inrichtingstekeningen, stedebouwkundige ontwerpen, verkavelingstekeningen, milieuaanvragen, schaderapporten en kadastrale tekeningen. De opdrachten voor de woningbouw zijn globaal onder te verdelen in particuliere woningbouw (varierend van b.v. dubbele woningen tot riante landhuizen) en projectmatige woningbouw (zoals b.v. meer-onder-een-kap woningen of appartementengebouwen). Uiteraard is er eveneens volop aandacht voor zowel jongerenhuisvesting als voor zogenoemde seniorenwoningen en woningen die geschikt zijn voor inwoning. Woninggerelateerde bouwwerken, zoals b.v. schuren, tuinkamers, carports, erkers of serres behoren evengoed tot ons takenpakket. Verder hebben wij onder meer voor de recreatiesector een varieteit aan recreatiewoningen ontworpen. De projecten in de utiliteitsbouw omvatten onder meer scholen, kerken, verenigingsgebouwen, winkel-, kantoor- en andere bedrijfspanden. Van de ontworpen bedrijfspanden noemen we b.v. een manege, receptiegebouw, drukkerij en een strandpaviljoen. Voor ondernemingen in de gezondheidszorg is onder meer vormgegeven aan fysiotherapie-, huisartsen- en tandartsenpraktijken, activiteitencentra en woon-/zorgcomplexen. Onder onze opdrachtgevers bevinden zich naast particulieren en ondernemers uit allerlei sectoren van het bedrijfsleven ook b.v. zorgverlenende instanties, woningstichtingen en overheden. Oldenhuis Architectuur heeft projecten gerealiseerd in de provincies Groningen, Friesland, Drente, Overijssel, Gelderland, Flevoland, Utrecht, Noord Holland, Zuid Holland, Zeeland, Brabant en Limburg Voor verdere informatie zie www.oldenhuis.nl Rubrieken: architect bouwmanagement bouwkundig adviesbureau bouwbureau bouwburo bouwkosten Diensten: schetsontwerp bestektekening werktekening detailtekening bouwbesluit energie prestatie RIE veiligheidsplan gezondheisplan (Stabu)bestek begroting prijsvorming contractvorming directievoering bouwtoezicht bouwbegeleiding oplevering revisietekeningen 3D art-impressie presentatie stedebouwkundig verkavelingstekening inrichtingstekening herinrichtingstekening haalbaarheidsstudie milieuwtekening splitsingstekening

Deze architect architectenbureaus zijn misschien ook interessant

Alexander Gathier Architectuur Studio

Rigtersbleek-Zandvoort 10,
Enschede

Bekijk

Archimees

Louisestraat 5,
Hengelo (ov)

Bekijk

Architecten Plus

Frans Halsstraat 8,
Oldenzaal

Bekijk

Architecten ten dAm

Grotestraat 19,
Diepenheim

Bekijk

Categorie: Architect Architectenbureau

Een architect is een ontwerper van gebouwen, die dit ontwerp visualiseert (op tekening zet) en de verwerkelijking van dit concept technisch en administratief begeleidt.

Een ontwerper van infrastructuur, bruggen en dergelijke wordt meestal een civiel ingenieur genoemd. Steeds vaker ontstaan er samenwerkingsverbanden tussen bovengenoemde partijen, waardoor enigszins een grensvervaging in de ontwerpende disciplines merkbaar is.

Lees meer over Architect Architectenbureau