Ansems Architecten BV Amersfoort, Utrecht

Contactgegevens

Telefoon:

033-4553100

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Paulus Borstraat 43

Postcode:

3812TA

Stad:

Amersfoort

Over dit bedrijf

Architect Leon Ansems geeft uitleg over de aanpak, kansen en valkuilen van je eigen huis ver-bouwen. Hoe kom je tot een optimaal resultaat. Je huis kan om allerlei redenen niet meer voldoen aan je woonwensen. Een belangrijke keuze is dan of je gaat verhuizen of je huis gaat aanpassen. Maar wat komt er op je af bij het verbouwen van je eigen huis? Er is veel om rekening mee te houden: het bestemmingsplan, de nieuwe regelgeving, welstand, energiebesparing, de constructie van de woning. En: wie schakel je in, wat zijn de kosten en het tijdsbeslag? Dhr. L. Ansems heeft ruime ervaring met het ver-bouwen van woonhuizen in de praktijk. Naast uitgebreide informatie is er ook gelegenheid om vragen te stellen.

Deze architect architectenbureaus zijn misschien ook interessant

A12 architectuur bna

Landjuweel 20,
Veenendaal

Bekijk

Architect Henk van Hooff

Schoudermantel 44,
Bunnik

Bekijk

Architectenbureau Hammel en Partners

Arnhemsebovenweg 31,
Driebergen-rijsenburg

Bekijk

Categorie: Architect Architectenbureau

Een architect is een ontwerper van gebouwen, die dit ontwerp visualiseert (op tekening zet) en de verwerkelijking van dit concept technisch en administratief begeleidt.

Een ontwerper van infrastructuur, bruggen en dergelijke wordt meestal een civiel ingenieur genoemd. Steeds vaker ontstaan er samenwerkingsverbanden tussen bovengenoemde partijen, waardoor enigszins een grensvervaging in de ontwerpende disciplines merkbaar is.

Lees meer over Architect Architectenbureau