STOL Architecten Lisse, Zuid-Holland

Contactgegevens

Telefoon:

0252-216962

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Meer en Duin 5

Postcode:

2163HA

Stad:

Lisse

Over dit bedrijf

STOL architecten is een middelgroot architectenbureau met ruim 20 medewerkers, geworteld in de Duin- en Bollenstreek en gevestigd in Lisse. Een gemotiveerd team van architecten, projectleiders en tekenaars draagt zorg voor het totale bouwproces: vanaf de initiatieffase tot en met de oplevering van een bouwwerk. Voor ons is iedere opdrachtgever uniek. Kenmerkend voor ons bureau is het vermogen om zich vergaand in te leven in de wensen van de opdrachtgever en deze architectonisch en met kennis en creativiteit te vertalen in sterke en verrassende ontwerpen. Onze architectuurstijl laat zich omschrijven als divers en op unieke wijze geenspireerd door de wensen van de klant en de locatie: modern, tijdloos of landelijk. Wij geloven in de meerwaarde van varianten. Hierdoor krijgt een opdrachtgever namelijk de kans om ook op andere ideeen te komen, wat vaak leidt tot verrassende ontwerpen. Voor ons heeft deze klantgerichte benadering geleid tot een grote en gevarieerde kring van particuliere en zakelijke opdracht-gevers. Onze werkwijze gaat uit van het aandachtig doornemen van de wensen van een klant en het samen laten ontstaan van het programma van eisen. Tevens wordt de haalbaarheid op stedenbouwkundig, bouwkundig en budgettair vlak getoetst. In de ontwerpfase wordt vaak met 3D-modellen gewerkt. Desgewenst maakt de interieurarchitect het ontwerp compleet door advies te geven over meubilair, stoffering en styling. In zowel de indienings- als de aanbestedingsfase verzorgen wij de voor het werk benodigde tekeningen en bescheiden en in de realisatiefase bewaken wij samen met de klant het bouwproces tot aan de oplevering.

Deze architect architectenbureaus zijn misschien ook interessant

01-10 Architecten BV

Weena-Zuid 132,
Rotterdam

Bekijk

123DV Architectuur en Consult BV

Sint-Jobsweg 30/A,
Rotterdam

Bekijk

3D Promotion

Churchillplein 74,
Rotterdam

Bekijk

3TO Architecten BV

Burg Marijnenlaan 103,
Den haag

Bekijk

8 Architectuur

Nieuwehaven 188,
Gouda

Bekijk

A Guy Named Arturo

Barentszstraat 38,
Den haag

Bekijk

Categorie: Architect Architectenbureau

Een architect is een ontwerper van gebouwen, die dit ontwerp visualiseert (op tekening zet) en de verwerkelijking van dit concept technisch en administratief begeleidt.

Een ontwerper van infrastructuur, bruggen en dergelijke wordt meestal een civiel ingenieur genoemd. Steeds vaker ontstaan er samenwerkingsverbanden tussen bovengenoemde partijen, waardoor enigszins een grensvervaging in de ontwerpende disciplines merkbaar is.

Lees meer over Architect Architectenbureau