Auto Beilen Beilen, Drenthe

Contactgegevens

Telefoon:

0593-541505

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

De Zuidmaten 9

Postcode:

9411PT

Stad:

Beilen

Over dit bedrijf

Auto Beilen staat als Citroen- en Skoda-specialist al 21 jaar garant voor betrouwbaarheid en service. Wij zijn lid van de Bovag en een erkend APK-keuringsstation. Ook zijn wij aangesloten bij de Nationale Autopas. Verder bieden wij lease-mogelijkheden, verzorgen wij de reparatie en vervanging van autoruiten en het repareren en onderhouden van airconditioning. Bij een reparatie door onze vakmonteurs krijgt u van ons een gratis leenauto mee. Wij bieden ook financieringsmogelijkheden. Persoonlijk contact en kwaliteit staan bij ons centraal, wij zien u dan ook graag een keer langskomen voor een gesprek of proefrit.

Deze autobedrijven zijn misschien ook interessant

Ambergen Autobedrijf BV

Phileas Foggstraat 33,
Emmen

Bekijk

Autobedrijf Dolfing

Mr. Harm Smeengeweg 37,
Witteveen

Bekijk

Autobedrijf Gerdes

Mr. Ovingkanaal OZ 1/A,
Klazienaveen

Bekijk

Autobedrijf HABO

Handelsweg 8,
Emmen

Bekijk

Autobedrijf Heuvelman

Zuider Esweg 33,
Zuidwolde (dr)

Bekijk

Autoservice Annen

Schipborgerweg 7/C,
Annen

Bekijk

Categorie: Autobedrijf

De term Autobedrijf wordt meestal gebruikt voor universele garages (garages die niet merkgebonden zijn). Bij een autobedrijf worden gebruikte auto's verkocht en kun je terecht voor reparaties en onderhoud en veelal ook voor banden en onderdelen van auto's.

Autobedrijven zijn veelal goedkoper dan merkspecialisten (of dealergebonden garages), dit komt doordat merkspecialisten met originele (merk)onderdelen werken en veelal een iets hoger uurloon hanteren bij werkplaatswerkzaamheden.

Veel autobedrijven hebben zich de afgelopen jaren aangesloten bij een garageformule. Door dit aansluiten bij een bepaalde formule of organisatie kan er meegelift worden op gezamenlijke marketingcampagnes, inkoopvoordelen, scholingsmogelijkheden voor het personeel en gebruikmaking van de kennis en expertise op het gebied van automatisering. Voorbeelden van formules zijn o.a. AD Autobedrijven, CarXpert, Cars & Joy, Autocrew etc.

Lees meer over Autobedrijf