Auto Jansingh Winschoten, Groningen

Contactgegevens

Telefoon:

0597-421113

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Transportbaan 13

Postcode:

9672BJ

Stad:

Winschoten

Over dit bedrijf

Auto Jansingh V.O.F. was voorheen een Seat en Skoda dealerbedrijf. In 1978 begon Jan Jansingh in Midwolda aan de hoofdweg een autobedrijf, wat in de loop der jaren steeds verder groeide en in 1983 het Seat dealerschap verwierf. Met Seat groeide de klantenkring fors. Zodoende werd in 1990 uitgeweken naar koopstad Winschoten, alwaar een nieuw pand werd gebouwd aan de Transportbaan, wat tot op heden, na alweer 2 uitbreidingen, nog steeds in gebruik is. Sinds april 2004 vertegenwoordigden wij ook het merk Skoda. Per 1 juni 2006 is Auto Jansingh een samenwerkingsovereenkomst aangegaan met de franchise keten Autofit. Dat wil zeggen dat wij nu ook voor alle merken auto's onderhoud en reparaties doen met vooraf vastgestelde prijzen. U kunt bij ons terecht met alles wat een motor en wielen heeft. Ons bedrijf vindt u op het industrieterrein Reiderland , welke vanaf de A7 via afrit 47 gemakkelijk is te bereiken door de borden Winschoten te volgen. Als u vervolgens bij de tweede rotonde links de weg volgt, ziet u ons bedrijf aan de rechterkant.

Deze autobedrijven zijn misschien ook interessant

Antema Bas

Van Stolbergweg 16,
Veendam

Bekijk

Auto De Groot Haren BV

Rijksstraatweg 115,
Haren (gn)

Bekijk

Autobedrijf Bultje

Transportweg 104,
Veendam

Bekijk

Autobedrijf Dijkema

Hoofdstraat 20,
Mensingeweer

Bekijk

Autobedrijf Jansen BV

Weenderstraat 7/9,
Sellingen

Bekijk

Autobedrijf Linker H

Industrieweg 2,
Marum

Bekijk

Categorie: Autobedrijf

De term Autobedrijf wordt meestal gebruikt voor universele garages (garages die niet merkgebonden zijn). Bij een autobedrijf worden gebruikte auto's verkocht en kun je terecht voor reparaties en onderhoud en veelal ook voor banden en onderdelen van auto's.

Autobedrijven zijn veelal goedkoper dan merkspecialisten (of dealergebonden garages), dit komt doordat merkspecialisten met originele (merk)onderdelen werken en veelal een iets hoger uurloon hanteren bij werkplaatswerkzaamheden.

Veel autobedrijven hebben zich de afgelopen jaren aangesloten bij een garageformule. Door dit aansluiten bij een bepaalde formule of organisatie kan er meegelift worden op gezamenlijke marketingcampagnes, inkoopvoordelen, scholingsmogelijkheden voor het personeel en gebruikmaking van de kennis en expertise op het gebied van automatisering. Voorbeelden van formules zijn o.a. AD Autobedrijven, CarXpert, Cars & Joy, Autocrew etc.

Lees meer over Autobedrijf