Autobedrijf Tomcars Heesch, Noord-Brabant

Contactgegevens

Telefoon:

06-10184506

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Nieuwe Erven 18

Postcode:

5384TB

Stad:

Heesch

Over dit bedrijf

Wij zijn begin 2009 gestart met de verkoop van vooral jonge gebruikte auto's. Tegenwoordig kunt u ook bij ons terecht voor de huur van een bestelbus en een autoambulance. Veel van onze klanten vinden hun weg naar ons bedrijf via het internet. Wij beschikken dan ook niet over een showroom en verkopers in een net pak. Veel belangrijker vind de moderne klant het dat de prijs, de kwaliteit en de service goed zijn. Die 3 punten staan bij ons dan ook hoog in het vaandel. Doordat wij een relatief kleine voorraad auto's hebben, wordt elke auto nauwkeurig ingekocht en in orde gemaakt voor de nieuwe eigenaar. U kunt bij ons op elke jonge auto garantie krijgen. De voorwaarden en de kosten daarvoor vindt u in de advertentie van elke auto. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor het onderhoud en de reparatie van uw auto. Belangrijk Omdat Autobedrijf Tomcars een eenmans bedrijf is is het heel belangrijk dat u eerst een afspraak maakt voordat u naar ons komt. Er is niet altijd iemand aanwezig die u de auto van uw keuze kan laten zien. Wij zijn zeer flexibel met openingstijden omdat we vanuit huis werken. Het is dan ook geen enkel probleem om een auto te komen bekijken in de avond uren of op zaterdag of zelfs zondag!! Maak dus aub altijd een afspraak, dit voorkomt teleurstelling.

Deze autobedrijven zijn misschien ook interessant

AKG Breda

Weidehek 32/F,
Breda

Bekijk

APW Auto's

Koningshoek 10/B,
Lage mierde

Bekijk

Auto Adriaans

Halte 10,
Deurne

Bekijk

Auto Corsten BV

Mariastraat 64,
Mariahout

Bekijk

Categorie: Autobedrijf

De term Autobedrijf wordt meestal gebruikt voor universele garages (garages die niet merkgebonden zijn). Bij een autobedrijf worden gebruikte auto's verkocht en kun je terecht voor reparaties en onderhoud en veelal ook voor banden en onderdelen van auto's.

Autobedrijven zijn veelal goedkoper dan merkspecialisten (of dealergebonden garages), dit komt doordat merkspecialisten met originele (merk)onderdelen werken en veelal een iets hoger uurloon hanteren bij werkplaatswerkzaamheden.

Veel autobedrijven hebben zich de afgelopen jaren aangesloten bij een garageformule. Door dit aansluiten bij een bepaalde formule of organisatie kan er meegelift worden op gezamenlijke marketingcampagnes, inkoopvoordelen, scholingsmogelijkheden voor het personeel en gebruikmaking van de kennis en expertise op het gebied van automatisering. Voorbeelden van formules zijn o.a. AD Autobedrijven, CarXpert, Cars & Joy, Autocrew etc.

Lees meer over Autobedrijf