Auto Hoogeboom Noord-scharwoude, Noord-Holland

Contactgegevens

Telefoon:

0226-312480

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Oester 1

Postcode:

1723HW

Stad:

Noord-scharwoude

Over dit bedrijf

Welkom bij Auto Hoogeboom Loop eens door onze site, en maak kennis met ons en onze diensten, neem vrijblijvend contact op, of kom eens langs bij ons moderne bedrijfspand. Auto Hoogeboom is een modern bedrijf, bekend vanaf 1914 Tegenwoordig zijn we ingericht als een compleet automobielbedrijf voor alle merken, met als specialisatie het welbekende automerk ''Opel'' Bij onze In-en verkoop afdeling hebben wij getracht een zo breed mogelijk pakket aan te bieden. Wat betekent dit voor u in de praktijk: In ons bedrijf kunt u terecht voor alle merken luxe-auto's en bedrijfsauto's. Wij hebben zowel nieuwe auto's als uitstekende gebruikte (jonge en oude) occasions. Onze goed onderhouden occasions zijn voorzien van garantie volgens de BOVAG voorschriften. Onze Occasions worden afgeleverd met nieuwe APK en Bosch mobiliteitsgarantie ! Het is mogelijk om een verlengde garantie aan te vragen. Wij kunnen u helpen met autofinanciering en autoverzekering In onze moderne werkplaats, waar onze goed opgeleide monteurs in een schone en economisch ingerichte ruimte werken kunnen wij u met een uitgebreid pakket van dienst zijn. Kies een van de bovenstaande onderdelen (Airco - Onderhoud - A.P.K - Uitlijnen) voor verder informatie In onze moderne schade-afdeling kunnen wij u zo snel mogelijk van dienst zijn met: Uitdeuken autoschade Richten auto Spot repair Alle spuitwerk Voor zowel particulieren als verzekeringen kunnen wij interessante offertes aanbieden. Eventueel kan een gratis leenauto tijdens de duur van de reparatie worden verstrekt !

Deze autobedrijven zijn misschien ook interessant

AL Autoservice Langedijk

Dijk 45,
Broek op langedijk

Bekijk

Auto Centrale Alkmaar

Berenkoog 3/A,
Alkmaar

Bekijk

Auto Noord BV

Dokter de Liefdestraat 10,
Haarlem

Bekijk

Categorie: Autobedrijf

De term Autobedrijf wordt meestal gebruikt voor universele garages (garages die niet merkgebonden zijn). Bij een autobedrijf worden gebruikte auto's verkocht en kun je terecht voor reparaties en onderhoud en veelal ook voor banden en onderdelen van auto's.

Autobedrijven zijn veelal goedkoper dan merkspecialisten (of dealergebonden garages), dit komt doordat merkspecialisten met originele (merk)onderdelen werken en veelal een iets hoger uurloon hanteren bij werkplaatswerkzaamheden.

Veel autobedrijven hebben zich de afgelopen jaren aangesloten bij een garageformule. Door dit aansluiten bij een bepaalde formule of organisatie kan er meegelift worden op gezamenlijke marketingcampagnes, inkoopvoordelen, scholingsmogelijkheden voor het personeel en gebruikmaking van de kennis en expertise op het gebied van automatisering. Voorbeelden van formules zijn o.a. AD Autobedrijven, CarXpert, Cars & Joy, Autocrew etc.

Lees meer over Autobedrijf