Auto Asbroek Autobedrijf Ad Haaksbergen, Overijssel

Contactgegevens

Telefoon:

053-5742345

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Hengelosestraat 65/A

Postcode:

7482AB

Stad:

Haaksbergen

Over dit bedrijf

n 1996 heeft Mark Asbroek zijn baan na 8 jaar als auto/vachtwagen monteur opgezegd en is gestart met Autobedrijf Asbroek. Door zijn service gerichte instelling en vakmanschap groeide het klantenbestand gestaag en riep hij de hulp in van zijn broer Bart Asbroek die ook reeds 6 jaar als automonteur werkzaam was, om vervolgens samen verder te gaan als Auto Asbroek V.O.F. Doordat zij beiden klantgericht denken en het verlenen van service hun prioriteit heeft, is het bedrijf in een vijftal jaren doorgegroeid naar een volwaardig autobedrijf wat resulteerde in een BOVAG lidmaatschap. Tijdens de eerste schouwing van de BOVAG bleek zelfs dat het bedrijf aan de hoogste eisen voldoet en is Auto Asbroek een BOVAG-ABA Klasse I bedrijf. Om de klant nog beter van dienst te kunnen zijn werd in 2001 een perceel aangekocht waarop een geheel nieuw autobedrijf gebouwd werd met ruimte voor 4 bruggen, een magazijn en een receptie met klantenwachtruimte. Dit pand werd in 2002 in gebruik genomen. Door het vakmanschap van beide broers vonden vele klanten reeds de weg naar Auto Asbroek. De dienstverlening houdt niet op bij de verkoop en reparatie van nieuwe en gebruikte auto's, ook voor leasing en financiering kunt u bij Auto Asbroek terecht. Verder is Auto Asbroek aangesloten bij AD autobedrijven waarmee hun service internationaal gegarandeerd is. Tevens hebben zij hierdoor de beschikking over een centraal magazijn waardoor zij direct, dezelfde dag nagenoeg alle onderdelen kunnen leveren. U ziet het, wij doen er alles aan om uw verblijf en dat van uw auto, bij ons, zo plezierig mogelijk te maken. Mocht u ondanks alle inspanningen en goede bedoelingen niet tevreden zijn, laat het ons dan weten. Onze deur staat altijd open. U heeft recht op 100% tevredenheid!

Deze autobedrijven zijn misschien ook interessant

Aarnink Auto's

Midzomerweg 10/A,
Enschede

Bekijk

ATTwente

Industrieweg 2/A,
Wierden

Bekijk

Auto & Service

Hassinkweg 11,
Hengelo (ov)

Bekijk

Autobedrijf Beernink BV

Weijinksweg 35,
Hengelo (ov)

Bekijk

Categorie: Autobedrijf

De term Autobedrijf wordt meestal gebruikt voor universele garages (garages die niet merkgebonden zijn). Bij een autobedrijf worden gebruikte auto's verkocht en kun je terecht voor reparaties en onderhoud en veelal ook voor banden en onderdelen van auto's.

Autobedrijven zijn veelal goedkoper dan merkspecialisten (of dealergebonden garages), dit komt doordat merkspecialisten met originele (merk)onderdelen werken en veelal een iets hoger uurloon hanteren bij werkplaatswerkzaamheden.

Veel autobedrijven hebben zich de afgelopen jaren aangesloten bij een garageformule. Door dit aansluiten bij een bepaalde formule of organisatie kan er meegelift worden op gezamenlijke marketingcampagnes, inkoopvoordelen, scholingsmogelijkheden voor het personeel en gebruikmaking van de kennis en expertise op het gebied van automatisering. Voorbeelden van formules zijn o.a. AD Autobedrijven, CarXpert, Cars & Joy, Autocrew etc.

Lees meer over Autobedrijf