Abswoude Autopromenade Noordwijk (zh), Zuid-Holland

Contactgegevens

Telefoon:

071-3643600

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

's-Gravendijckseweg 61/91

Postcode:

2201DH

Stad:

Noordwijk (zh)

Over dit bedrijf

Al ruim vijfenveertig jaar is Abswoude voor de Duin- en Bollenstreek een vertrouwd adres voor alles wat maar te maken heeft met optimale automobiliteit. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere de aanschaf, het onderhoud of het herstel van schade aan uw wagen. Maar ook voor het huren van een auto staan wij voor u klaar. In al die jaren is het steeds onze filosofie geweest om u alles te kunnen bieden op het gebied van automobiliteit. Deze filosofie vindt u volledig terug in ons nieuwe pand. Wij streven ernaar om u kwaliteit en keuze te bieden. Ons nieuwe pand onderstreept dit meer dan ooit. Naast een modern wascentrum treft u hier vijf topmerken aan. Merken die elkaar perfect aanvullen: Honda, Fiat, Seat, Nissan en Daihatsu. Alles onder een dak, zodat u efficient kunt vergelijken. Op deze wijze kunnen wij u, ongeacht uw wensen, het product leveren dat het beste aan uw behoeften voldoet. Met het in gebruik nemen van ons nieuwe pand hebben wij ook onze bedrijfsnaam aangepast: vanaf nu is het Abswoude Autopromenade. Het achtervoegsel Autopromenade symboliseert het volledige productaanbod dat u bij Abswoude meer dan ooit aantreft.

Deze autobedrijven zijn misschien ook interessant

ACV Autocentrum Voorschoten

Palestrinalaan 2/B,
Voorschoten

Bekijk

AT Auto's BV

Lijnbaan 6,
Leiderdorp

Bekijk

Auto Center Oostvoorne

Langeweg 5,
Oostvoorne

Bekijk

Auto Haagstad

Mercuriusweg 15/A,
Den haag

Bekijk

Categorie: Autobedrijf

De term Autobedrijf wordt meestal gebruikt voor universele garages (garages die niet merkgebonden zijn). Bij een autobedrijf worden gebruikte auto's verkocht en kun je terecht voor reparaties en onderhoud en veelal ook voor banden en onderdelen van auto's.

Autobedrijven zijn veelal goedkoper dan merkspecialisten (of dealergebonden garages), dit komt doordat merkspecialisten met originele (merk)onderdelen werken en veelal een iets hoger uurloon hanteren bij werkplaatswerkzaamheden.

Veel autobedrijven hebben zich de afgelopen jaren aangesloten bij een garageformule. Door dit aansluiten bij een bepaalde formule of organisatie kan er meegelift worden op gezamenlijke marketingcampagnes, inkoopvoordelen, scholingsmogelijkheden voor het personeel en gebruikmaking van de kennis en expertise op het gebied van automatisering. Voorbeelden van formules zijn o.a. AD Autobedrijven, CarXpert, Cars & Joy, Autocrew etc.

Lees meer over Autobedrijf