Hawe Hoogeveen Hoogeveen, Drenthe

Contactgegevens

Telefoon:

0528-230202

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Industrieweg 57/A

Postcode:

7903AJ

Stad:

Hoogeveen

Over dit bedrijf

Autoschade Service Hawe Hoogeveen is een modern en ambitieus autoschadeherstelbedrijf en ons bedrijf heeft al jaren kennis en ervaring in schadeherstel van onder andere personenautoes en lichte bedrijfsvoertuigen. Van schade aangifteformulier tot het verzorgen van rechtstreekse financiele afhandeling met de verzekering of leasemaatschappij en het inzetten van vervangend vervoer is bij ons de normaalste dagelijkse gang van zaken. De perfecte werkplaatsrouting zorgt ervoor dat uw auto snel het schadeproces doorloopt zodat uw auto weer spoedig klaar is. Klanttevredenheid, kwaliteit en service gaan bij ASN Hawe Hoogeveen hand in hand. Autoschade Service Hawe Hoogeveen Wij zijn lid van de ASN Groep, een keten van meer dan 60 autoschadeherstelbedrijven. Een ASN autoschadeherstelbedrijf onderscheidt zich door alternatieve schadeherstel methode, kostenbesparende oplossing en een vakkundig herstel. Autoschade Service Hawe is opgericht in 1997 door Harm Wemmenhove en de dagelijkse leiding is in 2011 overgenomen door Roy Wemmenhove. In het bedrijf werken tien medewerkers die dagelijks het hele schadeproces in orde maken. Autoschade Service Hawe is gevestigd aan de Industrieweg 57a in Hoogeveen. Milieu, veiligheid en kwaliteit Milieu staat bij Autoschade Service Hawe hoog op het lijstje. Wij vinden een prettige leefomgeving voor iedereen net zo belangrijk als ieder ander. Daarom werken we met milieuvriendelijke producten en apparatuur. Zo spuiten we met autolak op waterbasis wat minder belastend is voor het milieu. Daarnaast zorgen we er voor dat plastic, papier en schadelijke stoffen worden gerecycled. Ook is in het bedrijf veel aandacht besteed aan de veiligheid van het personeel, alle werknemers hebben alle voorzieningen die nodig zijn om optimaal veilig te kunnen werken en die voldoen dan ook aan alle arbo eisen. Autoschade Service Hawe stelt hoge eisen aan kwaliteit. Zorgvuldig en hoogwaardig schadeherstel van de auto staat bij ons voorop. Je laat je auto herstellen door de specialist binnen de autoschadeherstelbranche en dan ga je ervan uit dat deze reparatie goed gebeurt. Deze verwachting willen wij graag vervullen en niet alleen dat Autoschade Service Hawe wil ook dat de dienstverlening erom heen perfect is. Mocht de reparatie onverhoopt uitlopen dan laten wij je dat meteen weten. Maar we geven je ook graag uitgebreide informatie over de uitgevoerde reparatie. Alleen als u tevreden bent, zijn wij het ook. Hoe tevreden onze klanten over ons zijn, dat meten w

Deze autoschadeherstelbedrijven zijn misschien ook interessant

Auto Meijer

Westerweiden 3/B,
Ruinerwold

Bekijk

Autoschade Eisinga

Hoofdkanaal WZ 68,
Emmer-compascuum

Bekijk

Autoschade Koops

Strengenweg 2/A,
Borger

Bekijk

Categorie: Autoschadeherstelbedrijf

Veel mensen zijn geneigd om bij autoschade naar 'de garage' (waar men de auto gekocht heeft) te gaan. Dat lijkt logisch aangezien men hier ook naar toegaat voor de servicebeurten, de APK, de winterbanden, etc. De meeste garagebedrijven hebben echter geen eigen afdeling schadeherstel en sturen uw auto dan dus ook door naar een universeel schadeherstelbedrijf ter reparatie. Dit zorgt voor extra kosten die u kunt besparen door direct na schade naar een autoschadeherstelbedrijf te gaan.

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de schade te laten herstellen door een 'beunhaas'. Op het eerste gezicht lijkt dit de meest voordelige manier, als alles goed gaat is dat waarschijnlijk ook zo. Als de schade echter niet goed is hersteld ontstaan vaak problemen omdat er geen officiële overeenkomst aan ten grondslag ligt en er geen klachtenorganisatie is waar u terecht kunt.

Verstandiger is om in zee te gaan met een schadeherstelbedrijf die bij een garantiefonds zijn aangesloten.

Lees meer over Autoschadeherstelbedrijf