Autoschadespecialist Hoogstra Dokkum, Friesland

Contactgegevens

Telefoon:

0519-292072

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Hogedijken 42

Postcode:

9101WZ

Stad:

Dokkum

Over dit bedrijf

Bel Hoogstra Autoschadespecialist 0519-292072. Wij regelen voor u de complete schade-afhandeling met de verzekeringsmaatschappij. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen in de week. Tevens zorgen wij voor vervangend vervoer tijdens de reparatieperiode. Ook voor het repareren van uw ruitschade of camper/caravanschade bent u bij ons aan het juiste adres. Volg ons nu ook op Facebook voor de laatste nieuwtjes AUTOSCHADEHERSTEL Met meer dan 50 jaar ervaring blinkt Hoogstra Autoschadespecialist uit in het herstel van autoschades. Voor reparaties aan uw personen- en bedrijfswagens, caravan/camper en oldtimer kunt u bij ons terecht. Vanuit ons nieuwe pand kunnen wij met behulp van zeer geavanceerde technische hulpmiddelen en goed opgeleid personeel u van dienst zijn. Mocht u schade hebben, neem dan direct contact met ons op. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen in de week. Wij zorgen voor de totale schade-afhandeling met de verzekeringsmaatschappij. Tevens beschikken wij over vervangend vervoer tijdens de reparatieperiode. Voor het opnemen van de schade verzoeken wij u mee te nemen uw groene kaart en het kentekenbewijs van de auto. Hoogstra Autoschadespecialist is onderdeel van Allround Automotive Solutions (AAS Autoschadeherstel www.aasautoschade.nl) en is een erkend Focwa Eurogarantbedrijf. Wij werken voor alle verzekeringsmaatschappijen.

Deze autoschadeherstelbedrijven zijn misschien ook interessant

Categorie: Autoschadeherstelbedrijf

Veel mensen zijn geneigd om bij autoschade naar 'de garage' (waar men de auto gekocht heeft) te gaan. Dat lijkt logisch aangezien men hier ook naar toegaat voor de servicebeurten, de APK, de winterbanden, etc. De meeste garagebedrijven hebben echter geen eigen afdeling schadeherstel en sturen uw auto dan dus ook door naar een universeel schadeherstelbedrijf ter reparatie. Dit zorgt voor extra kosten die u kunt besparen door direct na schade naar een autoschadeherstelbedrijf te gaan.

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de schade te laten herstellen door een 'beunhaas'. Op het eerste gezicht lijkt dit de meest voordelige manier, als alles goed gaat is dat waarschijnlijk ook zo. Als de schade echter niet goed is hersteld ontstaan vaak problemen omdat er geen officiële overeenkomst aan ten grondslag ligt en er geen klachtenorganisatie is waar u terecht kunt.

Verstandiger is om in zee te gaan met een schadeherstelbedrijf die bij een garantiefonds zijn aangesloten.

Lees meer over Autoschadeherstelbedrijf