ABS Hanegraaf en Heij Ede Wageningen Ede (gld), Gelderland

Contactgegevens

Telefoon:

0318-630431

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Hoorn 8/10

Postcode:

6713KR

Stad:

Ede (gld)

Over dit bedrijf

Met meer dan 50 ervaring in huis, staat kwaliteit hoog in het vaandel bij ABS Autoherstel Hanegraaf en Heij in Ede. Door een gemoedelijke sfeer te creeren, komen onze klanten graag terug als ze onverhoopt weer autoschade oplopen. Onze enthousiaste en deskundige medewerkers zijn gespecialiseerd in restylen, spotrepair en compleet schadeherstel. Wij ontzorgen onze klanten door alles te regelen met de verzekering of lease maatschappijen en zorgen ervoor dat u snel weer de weg op kunt met uw eigen auto! ABS Autoherstel Hanegraaf en Heij in Ede: verrassend goed geregeld! ABS Autoherstel Hanegraaf & Heij is onderdeel van ABS Autoherstel, de grootste autoschadeherstelketen van Nederland. Met bijna 100 bedrijven door heel het land zit er altijd wel een ABS Autoherstelbedrijf bij u in de buurt. De ondernemers van ABS Autoherstel hebben alles in huis om uw autoschade vakkundig te repareren: goed opgeleid personeel, de nieuwste technieken en veel expertise door jarenlange ervaring. ABS Autoherstel heeft talrijke technische specialisaties in huis, zowel van de verschillende automerken als op het gebied van elektronica en veiligheidssystemen. Door ons netwerk bent u altijd verzekerd van de beste specialist voor uw autoschade. Bovendien hebben we een goede binding met de regio, waardoor u een persoonlijk welkom kunt verwachten. ABS Autoherstel: verrassend dichtbij!

Deze autoschadeherstelbedrijven zijn misschien ook interessant

A & A Autoschadespecialisten

Henri Dunantweg 2/A,
Zutphen

Bekijk

AAS Hagen Autoschade

Surinameweg 27,
Apeldoorn

Bekijk

Auto WZ BV

Nieuwe Steeg 44,
Herwijnen

Bekijk

Auto-Care Henrico Bonenberg

Tellerswerft 7,
Nijkerk (gld)

Bekijk

Categorie: Autoschadeherstelbedrijf

Veel mensen zijn geneigd om bij autoschade naar 'de garage' (waar men de auto gekocht heeft) te gaan. Dat lijkt logisch aangezien men hier ook naar toegaat voor de servicebeurten, de APK, de winterbanden, etc. De meeste garagebedrijven hebben echter geen eigen afdeling schadeherstel en sturen uw auto dan dus ook door naar een universeel schadeherstelbedrijf ter reparatie. Dit zorgt voor extra kosten die u kunt besparen door direct na schade naar een autoschadeherstelbedrijf te gaan.

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de schade te laten herstellen door een 'beunhaas'. Op het eerste gezicht lijkt dit de meest voordelige manier, als alles goed gaat is dat waarschijnlijk ook zo. Als de schade echter niet goed is hersteld ontstaan vaak problemen omdat er geen officiële overeenkomst aan ten grondslag ligt en er geen klachtenorganisatie is waar u terecht kunt.

Verstandiger is om in zee te gaan met een schadeherstelbedrijf die bij een garantiefonds zijn aangesloten.

Lees meer over Autoschadeherstelbedrijf