Scheemda Autoschade Scheemda, Groningen

Contactgegevens

Telefoon:

0597-592683

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Haven Zuidzijde 19

Postcode:

9679TD

Stad:

Scheemda

Over dit bedrijf

Autoschade Scheemda is een FOCWA autoschade herstel- en spuitbedrijf. Tevens verzorgen wij glas- en ruitschade, verkoop van occasions, oldtimers en restauratie. Oldtimers en restauratie * Verder kunt u ook bij ons terecht voor het spuiten van uw oldtimers. * Stralen m.b.v sodablasting Restauratie van een auto is een kostbare hobby. Echter is het jammer om de oudere autoes aan hun lot over te laten. Wanneer je zoen auto gaat restaureren levert het niet alleen meer op in waarde maar de auto kan er weer jaren tegen aan. Bij autoschade scheemda zijn er verschillende mogelijkheden om te restaureren die we dan graag met de eigenaar bespreken.. Wij doen het tussen onze dagelijkse werkzaamheden door en kunnen zo het uurtarief wat lager houden. Elke restauratie heeft een eigen verhaal, daarom is er vooraf geen vaste prijs voor af te spreken. Graag informeren wij u op maat wanneer u een auto wilt gaan restaureren. Dit geldt voor zowel autoes als ook oude trekkers. Raamreparatie en -vervanging Officieel focwa autoruit herstel en vervang bedrijf! FOCWA raamreparaties en - vervanging. Verzorging inclusief de algehele afwikkeling met uw verzekering. Raamreparatie vanaf WA+, gratis en geen risico! Uw auto uw kostbaar bezit, u beslist waar de auto gerepareerd zal worden. Wij kunnen een vervangende auto beschikbaar stellen zodat u mobiel blijft. Problemen met invullen van uw schadeformulier? schroom niet en laat het ons weten, wij helpen u graag. In ons bedrijf hebben wij, buiten de directie om, de volgende mensen die voor u klaar staan: * Een spuiter * 2 eerste schadeherstellers * 1 leerling schadehersteller * 1 voorbewerker * 1 Administratief medewerkster, tevens kwaliteits functionaris De meest voorkomende werkzaamheden van ons bedrijf zijn: * Herstel e en spuitwerk aan autoes, vrachtautoes, landbouw werktuigen, machine onderdelen etc * Richtwerk * Verder kunt u ook bij ons terecht voor het spuiten van uw oldtimers. * Stralen m.b.v sodablasting

Deze autoschadeherstelbedrijven zijn misschien ook interessant

Alex Woudstra

Van Speykstraat 27,
Bedum

Bekijk

Autorestyling Aardema.nl

Hoofddiep 45/1,
Zevenhuizen (gn)

Bekijk

Autoschade Duursma

Korenmolendreef 5/A,
Slochteren

Bekijk

Autoschadehuizing & Zn VOF

Schoolkade 127,
Musselkanaal

Bekijk

Boerma Autoschade

Papierbaan 41/43,
Winschoten

Bekijk

Categorie: Autoschadeherstelbedrijf

Veel mensen zijn geneigd om bij autoschade naar 'de garage' (waar men de auto gekocht heeft) te gaan. Dat lijkt logisch aangezien men hier ook naar toegaat voor de servicebeurten, de APK, de winterbanden, etc. De meeste garagebedrijven hebben echter geen eigen afdeling schadeherstel en sturen uw auto dan dus ook door naar een universeel schadeherstelbedrijf ter reparatie. Dit zorgt voor extra kosten die u kunt besparen door direct na schade naar een autoschadeherstelbedrijf te gaan.

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de schade te laten herstellen door een 'beunhaas'. Op het eerste gezicht lijkt dit de meest voordelige manier, als alles goed gaat is dat waarschijnlijk ook zo. Als de schade echter niet goed is hersteld ontstaan vaak problemen omdat er geen officiële overeenkomst aan ten grondslag ligt en er geen klachtenorganisatie is waar u terecht kunt.

Verstandiger is om in zee te gaan met een schadeherstelbedrijf die bij een garantiefonds zijn aangesloten.

Lees meer over Autoschadeherstelbedrijf