Briljant Autoschade CV Noordhorn, Groningen

Contactgegevens

Telefoon:

0594-507133

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Industrieweg 3

Postcode:

9804TH

Stad:

Noordhorn

Over dit bedrijf

Briljant Autoschade is het bedrijf waar u terecht kunt voor het herstel van al uw autoschade in de provincie Groningen. Briljant Autoschade is gevestigd in Noordhorn, wat op 10 min. rijden van de stad Groningen ligt. Wij herstellen niet alleen de schade van uw auto, maar we zijn ook goed in glasschade . Het leveren van kwaliteit en service moet onze reclame zijn! Zo kunt u bijvoorbeeld uw schadefoto's van uw auto opsturen naar ons en dan sturen wij zo spoedig mogelijk een online vrijblijvende offerte wat het herstel kost. Dit is voor u en ons gemakkelijk Briljant Autoschade kan naar aanleiding van de door u gemaakte fotoes een schatting maken van de kosten. Dat scheelt u en ons tijd! Autoschade herstel Briljant Autoschade houdt zich bezig met het herstellen van autoschade in de breedste zin van het woord. Of uw auto nou veel schade heeft, of een sterretje in de voorruit, het maakt ons niets uit. Autoschade Gratis schadetaxatie bij reparatieopdracht Rechtstreekse financiele afhandeling met verzekeringsmaatschappijen Spuiten Uitdeuken Richten Ruitschade Autoruit vervangen Ster herstel Wij kunnen uw auto weer uitlijnen, uitdeuken zonder spuiten, uw auto opnieuw spuiten, kunststofbumper reperaties, autoglas vervangen, de ster in uw voorruit helpen, etc. Bij alles geldt wel dat kwaliteit en service voorop staat. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk vakmensen met de juiste diplomaes op zak. Onze medewerkers vertellen dan ook graag waar ze mee bezig zijn. Als wij bezig zijn met uw auto, kom dan gerust eens langs om te kijken waar we mee bezig zijn. Zo weet u wat wij doen, en weet u waarom ons schadeherstel het geld dubbel en dwars waard is! Briljant Autoschade is een FOCWA Eurogarantbedrijf. Voor u houdt dit in dat u een schriftelijke garantie van 4 jaar krijgt op alle gerepareerde carrossiedelen. Kortom: Briljant Autoschade is uw autoschade herstel bedrijf in Noord-West Groningen!

Deze autoschadeherstelbedrijven zijn misschien ook interessant

Alex Woudstra

Van Speykstraat 27,
Bedum

Bekijk

Autorestyling Aardema.nl

Hoofddiep 45/1,
Zevenhuizen (gn)

Bekijk

Autoschade Duursma

Korenmolendreef 5/A,
Slochteren

Bekijk

Autoschadehuizing & Zn VOF

Schoolkade 127,
Musselkanaal

Bekijk

Boerma Autoschade

Papierbaan 41/43,
Winschoten

Bekijk

Categorie: Autoschadeherstelbedrijf

Veel mensen zijn geneigd om bij autoschade naar 'de garage' (waar men de auto gekocht heeft) te gaan. Dat lijkt logisch aangezien men hier ook naar toegaat voor de servicebeurten, de APK, de winterbanden, etc. De meeste garagebedrijven hebben echter geen eigen afdeling schadeherstel en sturen uw auto dan dus ook door naar een universeel schadeherstelbedrijf ter reparatie. Dit zorgt voor extra kosten die u kunt besparen door direct na schade naar een autoschadeherstelbedrijf te gaan.

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de schade te laten herstellen door een 'beunhaas'. Op het eerste gezicht lijkt dit de meest voordelige manier, als alles goed gaat is dat waarschijnlijk ook zo. Als de schade echter niet goed is hersteld ontstaan vaak problemen omdat er geen officiële overeenkomst aan ten grondslag ligt en er geen klachtenorganisatie is waar u terecht kunt.

Verstandiger is om in zee te gaan met een schadeherstelbedrijf die bij een garantiefonds zijn aangesloten.

Lees meer over Autoschadeherstelbedrijf