Autoschade Beckers BV Echt, Limburg

Contactgegevens

Telefoon:

0475-485256

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Edisonweg 26

Postcode:

6101XJ

Stad:

Echt

Over dit bedrijf

Autoschade Beckers is gespecialiseerd in het herstellen van autoschades van alle merken auto's en lichte bedrijfswagens < 3500 kg. We staan 24 uur per dag voor u klaar en zorgen ervoor dat u mobiel blijft. Uiteraard regelen we alles op het gebied van uw autoschade: het afhandelen van de schade met uw verzekering of leasemaatschappij, tot de volledige reparatie van uw auto. Wij zijn een eurogarant bedrijf dat garant staat voor een perfecte reparatie van uw auto. Met een enthousiast team van uitstekend opgeleide mensen staan wij garant voor kwaliteit en vakwerk. Door gebruik te maken van een moderne schadewerkplaats, stellen we ons in staat om moderne reparatietechnieken efficient en effectief toe te passen. Zo profiteren wij van de nieuwste technologieen en ontwikkelingen in ons vakgebied.

Deze autoschadeherstelbedrijven zijn misschien ook interessant

Abs Midden-Limburg

Fahrenheitstraat 21/A,
Weert

Bekijk

Automobielhuys.nl

Heerenweg 289,
Heerlen

Bekijk

Autoschade Heuvelland

Sanderboutlaan 7,
Elsloo (lb)

Bekijk

Categorie: Autoschadeherstelbedrijf

Veel mensen zijn geneigd om bij autoschade naar 'de garage' (waar men de auto gekocht heeft) te gaan. Dat lijkt logisch aangezien men hier ook naar toegaat voor de servicebeurten, de APK, de winterbanden, etc. De meeste garagebedrijven hebben echter geen eigen afdeling schadeherstel en sturen uw auto dan dus ook door naar een universeel schadeherstelbedrijf ter reparatie. Dit zorgt voor extra kosten die u kunt besparen door direct na schade naar een autoschadeherstelbedrijf te gaan.

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de schade te laten herstellen door een 'beunhaas'. Op het eerste gezicht lijkt dit de meest voordelige manier, als alles goed gaat is dat waarschijnlijk ook zo. Als de schade echter niet goed is hersteld ontstaan vaak problemen omdat er geen officiële overeenkomst aan ten grondslag ligt en er geen klachtenorganisatie is waar u terecht kunt.

Verstandiger is om in zee te gaan met een schadeherstelbedrijf die bij een garantiefonds zijn aangesloten.

Lees meer over Autoschadeherstelbedrijf