ABV Auto Schadeherstelbedrijf Verboven Tilburg, Noord-Brabant

Contactgegevens

Telefoon:

013-5710819

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Caledoniastraat 3

Postcode:

5047TZ

Stad:

Tilburg

Over dit bedrijf

Verboven Autoschadeherstel Autorestauratie Autospuiterij Ontdek de voordelen! Wat te doen bij schade? kom vrijblijvend langs met uw groene kaart, schadeformulier en kentekenbewijs ook regelt Verboven autoschade alle zaken met uw verzekeringsmaatschappij snel en vakkundig herstel van uw voertuig bij ons in de meeste gevallen geen eigen risico dus behaal uw voordeel vakkundig en snel persoonlijke benadering Focwa garantie gratis vervangend vervoer Modernste reparatie technieken. mooie aanbiedingen in geval van meerwerk aan uw voertuig is uw voertuig niet meer mobiel dan hebben wij een eigen ophaalservice. Vraag uw bergingsbedrijf om uw voertuig rechtstreeks naar ons bedrijf te brengen. Dit bespaart u aanzienlijk in kosten en moeite. Focwa garantie gratis vervangend vervoer Modernste reparatie technieken. mooie aanbiedingen in geval van meerwerk aan uw voertuig is uw voertuig niet meer mobiel dan hebben wij een eigen ophaalservice. Vraag uw bergingsbedrijf om uw voertuig rechtstreeks naar ons bedrijf te brengen. Dit bespaart u aanzienlijk in kosten en moeite.

Deze autoschadeherstelbedrijven zijn misschien ook interessant

Aarts Autoschadebedrijf R

Ambachtstraat 4,
Schijndel

Bekijk

AB plus

Nijverheidsweg 10,
Gemert

Bekijk

Ackermans Autoschades

Halderse Akkers 5,
St michielsgestel

Bekijk

ACR Group BV

Berkhaag 16,
Sprang-capelle

Bekijk

Categorie: Autoschadeherstelbedrijf

Veel mensen zijn geneigd om bij autoschade naar 'de garage' (waar men de auto gekocht heeft) te gaan. Dat lijkt logisch aangezien men hier ook naar toegaat voor de servicebeurten, de APK, de winterbanden, etc. De meeste garagebedrijven hebben echter geen eigen afdeling schadeherstel en sturen uw auto dan dus ook door naar een universeel schadeherstelbedrijf ter reparatie. Dit zorgt voor extra kosten die u kunt besparen door direct na schade naar een autoschadeherstelbedrijf te gaan.

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de schade te laten herstellen door een 'beunhaas'. Op het eerste gezicht lijkt dit de meest voordelige manier, als alles goed gaat is dat waarschijnlijk ook zo. Als de schade echter niet goed is hersteld ontstaan vaak problemen omdat er geen officiële overeenkomst aan ten grondslag ligt en er geen klachtenorganisatie is waar u terecht kunt.

Verstandiger is om in zee te gaan met een schadeherstelbedrijf die bij een garantiefonds zijn aangesloten.

Lees meer over Autoschadeherstelbedrijf