Autoschadebedrijf Sikkema BV Cees Heerhugowaard, Noord-Holland

Contactgegevens

Telefoon:

072-5712413

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Stevinstraat 15

Postcode:

1704RN

Stad:

Heerhugowaard

Over dit bedrijf

Schade is niet leuk en zal nooit leuk worden. Wel kunnen wij proberen uw schade van A tot Z zo makkelijk en prettig mogelijk te laten verlopen. Autoschade Cees Sikkema b.v. is al meer dan 40 jaar een begrip in de regio. Voor een vakkundig en volledig herstel van uw autoschade bent u bij ons aan het juiste adres. Een professioneel en enthousiast team staat altijd voor u klaar. Autoschade Cees Sikkema b.v. is erkend FOCWA Eurogarantbedrijf. Wij werken voor alle verzekeringsmaatschappijen, garagebedrijven, particulieren, fleetowners en leasemaatschappijen. Door middel van moderne outillage en vakbekwame medewerkers zijn wij gespecialiseerd in de grotere richtschades, uitdeuken zonder spuiten en uitdeuken volgens het Miracle System. Tevens kunt u bij ons terecht voor ruitreparatie en ruitvervanging, bumperherstel, enz. Autoschade Cees Sikkema b.v. is een gezond modern bedrijf waar kwalitatief hoogstaand werk afgeleverd wordt en waar bovendien een goede service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

Deze autoschadeherstelbedrijven zijn misschien ook interessant

ABO Autoschade VOF

Industrieweg 79,
Westknollendam

Bekijk

ABS De Laat

Newtonstraat 38,
Heerhugowaard

Bekijk

ABS Hoornse Autoschade

De Marowijne 55,
Zwaag

Bekijk

Alacar Amsterdam Zuid-Oost BV

Van der Madeweg 7,
Amsterdam

Bekijk

Allin Car Services

Kruisweg 871,
Hoofddorp

Bekijk

Categorie: Autoschadeherstelbedrijf

Veel mensen zijn geneigd om bij autoschade naar 'de garage' (waar men de auto gekocht heeft) te gaan. Dat lijkt logisch aangezien men hier ook naar toegaat voor de servicebeurten, de APK, de winterbanden, etc. De meeste garagebedrijven hebben echter geen eigen afdeling schadeherstel en sturen uw auto dan dus ook door naar een universeel schadeherstelbedrijf ter reparatie. Dit zorgt voor extra kosten die u kunt besparen door direct na schade naar een autoschadeherstelbedrijf te gaan.

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de schade te laten herstellen door een 'beunhaas'. Op het eerste gezicht lijkt dit de meest voordelige manier, als alles goed gaat is dat waarschijnlijk ook zo. Als de schade echter niet goed is hersteld ontstaan vaak problemen omdat er geen officiële overeenkomst aan ten grondslag ligt en er geen klachtenorganisatie is waar u terecht kunt.

Verstandiger is om in zee te gaan met een schadeherstelbedrijf die bij een garantiefonds zijn aangesloten.

Lees meer over Autoschadeherstelbedrijf