Rob Heijn Autoschade Purmerend, Noord-Holland

Contactgegevens

Telefoon:

0299-462670

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Amperestraat 48/50

Postcode:

1446TS

Stad:

Purmerend

Over dit bedrijf

Autoschade? Geen nood, Rob Heijn Autoschadespecialist zorgt voor het herstel. Vakkundig en snel, voor iedere verzekeringsmaatschappij. Daarbij regelen we indien gewenst het hele traject voor u. Zo krijgt u van ons ook vervangend vervoer als dat nodig is. Rob Heijn neemt u alle zorg uit handen. Rob Heijn Autoschadespecialist is het adres voor autoschadeherstel in Purmerend. U kunt bij ons vertrouwen op de jarenlange kennis van een echt familiebedrijf. Of het nu gaat om een parkeerdeuk of een flinke aanrijding, voor alle schadereparaties kunt u bij ons terecht. Wij maken uitsluitend gebruik van kwaliteitsproducten, zoals bijvoorbeeld watergedragen lakken van AKZL. Elk herstel werken we met een hoog kwaliteitsniveau af. Als FOCWA Eurogarantbedrijf krijgt u bij ons ook nog eens vier jaar garantie op de herstelde schade. U kunt dus gerust de weg weer op! Schadeherstel Elke aanrijding is vervelend, maar gelukkig is veel te herstellen. Dankzij onze ervaring en deskundigheid maken wij elke schade onzichtbaar. Het is dan ook niet verwonderlijk dat wij al jarenlang het adres voor schadeherstel zijn in Purmerend.

Deze autoschadeherstelbedrijven zijn misschien ook interessant

ABO Autoschade VOF

Industrieweg 79,
Westknollendam

Bekijk

ABS De Laat

Newtonstraat 38,
Heerhugowaard

Bekijk

ABS Hoornse Autoschade

De Marowijne 55,
Zwaag

Bekijk

Alacar Amsterdam Zuid-Oost BV

Van der Madeweg 7,
Amsterdam

Bekijk

ASN Groep

Pleimuiden 4,
Amsterdam

Bekijk

Categorie: Autoschadeherstelbedrijf

Veel mensen zijn geneigd om bij autoschade naar 'de garage' (waar men de auto gekocht heeft) te gaan. Dat lijkt logisch aangezien men hier ook naar toegaat voor de servicebeurten, de APK, de winterbanden, etc. De meeste garagebedrijven hebben echter geen eigen afdeling schadeherstel en sturen uw auto dan dus ook door naar een universeel schadeherstelbedrijf ter reparatie. Dit zorgt voor extra kosten die u kunt besparen door direct na schade naar een autoschadeherstelbedrijf te gaan.

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de schade te laten herstellen door een 'beunhaas'. Op het eerste gezicht lijkt dit de meest voordelige manier, als alles goed gaat is dat waarschijnlijk ook zo. Als de schade echter niet goed is hersteld ontstaan vaak problemen omdat er geen officiële overeenkomst aan ten grondslag ligt en er geen klachtenorganisatie is waar u terecht kunt.

Verstandiger is om in zee te gaan met een schadeherstelbedrijf die bij een garantiefonds zijn aangesloten.

Lees meer over Autoschadeherstelbedrijf