JK Car Care Utrecht, Utrecht

Contactgegevens

Telefoon:

030-2627599

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Nevadadreef 66

Postcode:

3565CD

Stad:

Utrecht

Over dit bedrijf

JK Car Care is een autopoetsbedrijf in Utrecht dat is gespecialiseerd in het poetsen van auto's en lichte bedrijfsvoertuigen. Wij poetsen auto's voor particulieren en bedrijven. Onze dienstverlening gaat verder dan alleen autopoetsen. Wij repareren ook kleine lakbeschadigingen zoals krassen en deuken. Ook interieurbeschadigingen repareren wij perfect en tegen zeer lage kosten! JK Car Care is ook trainingslocatie en erkend trainer van Allround Service. Veel mensen gebruiken de auto als verlengstuk van hun huis of werkplek. Er wordt in gewerkt, gegeten, gedronken, gelezen en soms gerookt. Net als uw woning of werkplek moet de binnenkant van uw auto af en toe gereinigd worden. Wat kunnen wij doen voor uw interieur: stofzuigen vloer en matten, reinigen van dashboard, zijpanelen en de ramen, reinigen matten, diepte reiniging bekleding, reiniging en onderhoud lederen bekleding, reiniging hemel, verwijderen van vlekken. Voor een langdurige bescherming van uw interieur adviseren wij een Waxoyl interieur beschermer. Beschadigingen aan uw autolak kunnen hersteld worden door middel van chippen en uitdeuken zonder spuiten. Kleine schades aan de lak door steenslag of parkeer schade kan bij JK Car Care in Utrecht vakkundig hersteld worden. Ook de velgen en kunststof onderdelen worden gerepareerd. Aan steenslag op uw auto kunt u bijna niet ontkomen, u kunt er niets tegen doen. Wij kunnen dit herstellen door middel van chippen. Eerst word de te behandelen oppervlakte ontvet, dan worden de steenslag beschadigingen ingespoten en gedroogd met een infra-rood lamp. Hierna word het overtollige verf verwijderd en is de steenslag opgevuld. Krassen worden op dezelfde wijze behandeld

Deze autoschadeherstelbedrijven zijn misschien ook interessant

A & W Cosmetic Car Repair

Molenstraat 45,
Renswoude

Bekijk

ABS Putten van

Drenthehaven 1,
Nieuwegein

Bekijk

Andeweg Autoschade

Hoofdweg 27,
Zegveld

Bekijk

Autoschade Aktief Schadeherstel

De Kronkels 3,
Bunschoten-spakenburg

Bekijk

Autoschade Amerongen

Industrieweg zuid 30/A,
Amerongen

Bekijk

Categorie: Autoschadeherstelbedrijf

Veel mensen zijn geneigd om bij autoschade naar 'de garage' (waar men de auto gekocht heeft) te gaan. Dat lijkt logisch aangezien men hier ook naar toegaat voor de servicebeurten, de APK, de winterbanden, etc. De meeste garagebedrijven hebben echter geen eigen afdeling schadeherstel en sturen uw auto dan dus ook door naar een universeel schadeherstelbedrijf ter reparatie. Dit zorgt voor extra kosten die u kunt besparen door direct na schade naar een autoschadeherstelbedrijf te gaan.

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de schade te laten herstellen door een 'beunhaas'. Op het eerste gezicht lijkt dit de meest voordelige manier, als alles goed gaat is dat waarschijnlijk ook zo. Als de schade echter niet goed is hersteld ontstaan vaak problemen omdat er geen officiële overeenkomst aan ten grondslag ligt en er geen klachtenorganisatie is waar u terecht kunt.

Verstandiger is om in zee te gaan met een schadeherstelbedrijf die bij een garantiefonds zijn aangesloten.

Lees meer over Autoschadeherstelbedrijf