Dick's Autoschade Schiedam Schiedam, Zuid-Holland

Contactgegevens

Telefoon:

010-4260199

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Nieuw-Mathenesserstraat 15

Postcode:

3113AD

Stad:

Schiedam

Over dit bedrijf

WCC autoschade is expert in het herstellen van alle soorten autoschade. Zo zijn wij een erkend reparatiebedrijf voor o.a. de Achmea Schadegroep en Topherstel. Omdat schade op zich al vervelend genoeg is, nemen wij u als full-service bedrijf zoveel mogelijk werk uit handen en hoeft u in veel gevallen alleen uw auto maar bij ons neer te zetten. Ons kreukelteam gaat voor precisiewerk. Van verzekeringswerk tot particuliere schade WCC autoschade helpt u uit de kreukels met de garantie van FOCWA. Onze adviseur wijst u graag de weg naar het juiste herstel. AllRisk-verzekerde klanten ontvangen bij reparatie vervangend vervoer. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar!

Deze autoschadeherstelbedrijven zijn misschien ook interessant

Aad van der Meer Autoschade BV

Ambachtstraat 1/C,
Naaldwijk

Bekijk

ABS De Haan Autoherstel

Christiaan Huygensstraat 12,
Bleiswijk

Bekijk

ABS Den Elzen Zoetermeer

Goudstraat 21,
Zoetermeer

Bekijk

ABS Glasbeek Autoschade BV

Noordkade 24,
Waddinxveen

Bekijk

Categorie: Autoschadeherstelbedrijf

Veel mensen zijn geneigd om bij autoschade naar 'de garage' (waar men de auto gekocht heeft) te gaan. Dat lijkt logisch aangezien men hier ook naar toegaat voor de servicebeurten, de APK, de winterbanden, etc. De meeste garagebedrijven hebben echter geen eigen afdeling schadeherstel en sturen uw auto dan dus ook door naar een universeel schadeherstelbedrijf ter reparatie. Dit zorgt voor extra kosten die u kunt besparen door direct na schade naar een autoschadeherstelbedrijf te gaan.

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de schade te laten herstellen door een 'beunhaas'. Op het eerste gezicht lijkt dit de meest voordelige manier, als alles goed gaat is dat waarschijnlijk ook zo. Als de schade echter niet goed is hersteld ontstaan vaak problemen omdat er geen officiële overeenkomst aan ten grondslag ligt en er geen klachtenorganisatie is waar u terecht kunt.

Verstandiger is om in zee te gaan met een schadeherstelbedrijf die bij een garantiefonds zijn aangesloten.

Lees meer over Autoschadeherstelbedrijf