Honor Autoschadebedrijf S-gravenzande, Zuid-Holland

Contactgegevens

Telefoon:

0174-421515

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

van Leeuwenhoekstraat 5

Postcode:

2693BA

Stad:

S-gravenzande

Over dit bedrijf

Honor autoschade is een jong en modern bedrijf dat gevestigd is in s-Gravenzande. Er zijn in totaal zo'n 13 mensen werkzaam in het bedrijf, waarvan 10 in de werkplaats. Honor Autoschade is een erkend Mercedes en Opel autoschadeherstel bedrijf. Natuurlijk zijn ook de particulieren, die niet in deze merken rijden, van harte welkom. Ook is Honor autoschade aangesloten bij de Focwa en zijn we een Schadegarant herstel bedrijf. Tevens is Honor autoschade ook een erkend ANWB schadebedrijf. In de 12 jaar dat Honor nu bestaat hebben ze een grote klanten kring gekregen, zowel van particulieren als van bedrijven. De bedrijven waar Honor autoschade voor werkt zijn: E.G.A.C., Vemo-Lease, Luyendijk en Mercedes Den Haag.

Deze autoschadeherstelbedrijven zijn misschien ook interessant

Aad van der Meer Autoschade BV

Ambachtstraat 1/C,
Naaldwijk

Bekijk

ABS De Haan Autoherstel

Christiaan Huygensstraat 12,
Bleiswijk

Bekijk

ABS Den Elzen Zoetermeer

Goudstraat 21,
Zoetermeer

Bekijk

ABS Glasbeek Autoschade BV

Noordkade 24,
Waddinxveen

Bekijk

Categorie: Autoschadeherstelbedrijf

Veel mensen zijn geneigd om bij autoschade naar 'de garage' (waar men de auto gekocht heeft) te gaan. Dat lijkt logisch aangezien men hier ook naar toegaat voor de servicebeurten, de APK, de winterbanden, etc. De meeste garagebedrijven hebben echter geen eigen afdeling schadeherstel en sturen uw auto dan dus ook door naar een universeel schadeherstelbedrijf ter reparatie. Dit zorgt voor extra kosten die u kunt besparen door direct na schade naar een autoschadeherstelbedrijf te gaan.

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de schade te laten herstellen door een 'beunhaas'. Op het eerste gezicht lijkt dit de meest voordelige manier, als alles goed gaat is dat waarschijnlijk ook zo. Als de schade echter niet goed is hersteld ontstaan vaak problemen omdat er geen officiële overeenkomst aan ten grondslag ligt en er geen klachtenorganisatie is waar u terecht kunt.

Verstandiger is om in zee te gaan met een schadeherstelbedrijf die bij een garantiefonds zijn aangesloten.

Lees meer over Autoschadeherstelbedrijf