Anytyme Snack & Dine Apeldoorn Apeldoorn, Gelderland

Contactgegevens

Telefoon:

055-5763669

E-mail:

Adresgegevens

Adres:

Stationsplein 52

Postcode:

7311NZ

Stad:

Apeldoorn

Over dit bedrijf

Onder de bomen op het plein, daar kan het heel gezellig zijne Zeker als u een bezoek brengt aan snackbar, lunchroom AnyTyme, gevestigd aan het prachtige Stationsplein in Apeldoorn. Je geniet er niet alleen van heerlijke snacks en plateservice. Het plein geeft je ook de indruk echt op de Veluwe te zijn. Geniet van een zandverstuiving via de led-verlichte wand en de dennenbomen die aanwezig zijn. Een welkom rustpunt voor de komende en gaande reiziger en voor al die anderen die van goede kwaliteit en service houden. Sinds Juni 2010 is AnyTyme van Frans en zijn zoon Mike. Ze hebben de formule goed aangepakt. es Morgens een vers kopje koffie, es middags een lunch en es avonds verschillende menues in de vorm van plate-service. eEn mogelijkheden buiten de kaarte, vullen Frans en Mike aan. Te denken valt aan een uitstekende sate, kipschnitzel en vleugels, shoarma menues, vegetarische burgers en alles gescheiden gefrituurd of gebakken. eDat betekent dat men ook zoutloos bij ons kan etene, vult Mike aan. AnyTyme heeft een keer per maand een nieuwe voordeelactie, gericht op het gezin. Frans en Mike voeren twee keer per maand actie. eAlles wordt vers bereid. Bovendien is er altijd iemand van ons aanwezig. Het publiek stelt het op prijs om vaste medewerkers te ziene. Je bent te allen tijde van harte welkom. Ook voor een heerlijk kopje verse koffie.

Deze cafetaria's zijn misschien ook interessant

ANIL Cafetaria Eethuis

Willemsweg 61,
Nijmegen

Bekijk

Aris Frieterie

Holterweg 1,
Laren (gld)

Bekijk

Aroy Thai

Vierakkerstraat 4,
Huissen

Bekijk

Barnies Kiplekker Restaurant

Kapteijnstraat 8,
Barneveld

Bekijk

Big Bread Westroijen Cafetaria

Laan van Westroijen 59,
Tiel

Bekijk

Caf Cafetaria 't

Annekeshof 1,
Bruchem

Bekijk

Categorie: Cafetaria

Een snackbar, friettent, snelbuffet, frituur of friture is een eetgelegenheid waar men voornamelijk snacks (bijvoorbeeld friet, kroketten, frikandellen) kan kopen en nuttigen.

Een snackbar waar de menukaart iets uitgebreider is en een zitplaats aanwezig is wordt ook wel cafetaria genoemd, hoewel dat woord ook gebruikt wordt om de plaats aan te duiden in een kantoor of bedrijf waar medewerkers een drankje of een snack kunnen kopen, of hun meegebracht lunchpakket kunnen gebruiken, dus minder uitgebreid dan een heus bedrijfsrestaurant.

Sommige Nederlandse snackbars hebben een automatiek, waar men het klaarliggende gerecht na inwerpen van het juiste bedrag uit een vakje kan nemen.

Nederland telde op het hoogtepunt circa 6.000 snackbars en cafetaria's. Na 1997 zette de daling in. In 2010 telde Nederland nog ruim 4.900 snackbars en cafetaria's. Het gaat hierbij om inpandige bedrijven; mobiele snackbars en kramen met een vaste standplaats maar zonder zitgelegenheid zijn niet meegerekend.

De laatste tijd staan snackbars in Nederland in een kwaad daglicht vanwege het vaste frituurvet waarin de snacks en friet vaak gebakken worden. Daarom is de campagne Verantwoord Frituren gestart, om het gebruik van vloeibaar (gezonder) frituurvet te stimuleren.

De meeste Nederlandse snackbars hebben de volgende snacks:
friet (patat), frikandel, kroket, milkshake, slush puppy, softijs, ijs, broodje bal, berenhap, nasibal, kaassoufflé, kipcorn, gehaktbal, zure bommen, vleessalade, frisdrank, hamburger, cheeseburger, bamischijf, bitterbal, viandel.

Daarnaast serveren ze soms een assortiment belegde broodjes en vaak nog diverse andere minder bekende snacks, zoals het lihanboutje, de knakworst, de bockworst, de curryworst, de pikanto (gekruide gehaktstaaf), de vlampijp (heetgekruide vleesloempia), de mexicano, de sjasliek (vleesstokjes), de reifkoek (aardappelschijf), de sitostick (blokjes kalkoenvlees, afgewisseld met uien op een stokje en als geheel gepaneerd), de shoarmarol en de smulrol. In Noord- en Oost-Nederland vindt men ook de eierbal.

Friet of patat wordt vaak gegeten als snack in bepaalde combinaties met sauzen. Deze samenstellingen hebben soms kleurrijke namen, die sterk regionaal bepaald en bekend zijn.

Lees meer over Cafetaria