Atelier Le Marquis Bergen op zoom, Noord-Brabant

Contactgegevens

Telefoon:

0164-299103

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Antwerpsestraatweg 468

Postcode:

4625AH

Stad:

Bergen op zoom

Over dit bedrijf

U zoekt een sieraad dat de verbondenheid met uw kind, geliefde, vader of moeder symboliseert? Een persoonlijk aandenken, een teken van liefde of trouw, maar geen sieraad met een foto of standaard product? Dan is Golden Finger Print zeker iets voor u. We maken elk sieraad in ons eigen atelier, Le Marquis. Daarmee garanderen we de authenticiteit en kwaliteit van zowel de vingerafdruk als het sieraad. Een speciaal door ons ontwikkeld procede zorgt ervoor dat bijna elk detail van de vingerafdruk in het sieraad terug te zien is. Hoe gaan we te werk? We nemen een vingerafdruk op papier. Het voordeel daarvan is dat er achteraf altijd gecontroleerd kan worden of de juiste vingerafdruk gebruikt is. Bovendien kunt u als u de papieren afdruk bewaart, in geval van bijvoorbeeld diefstal of verlies, opnieuw een sieraad laten maken met dezelfde afdruk. En dat is in verband met de emotionele waarde van deze speciale sieraden een prettig idee. U ontvangt bij uw sieraad altijd de originele vingerafdruk op papier. Daarmee is ook uw privacy gewaarborgd.

Deze edelsmidden zijn misschien ook interessant

ABC Goud

Christiaan Huygensstraat 44,
Breda

Bekijk

Art Object

Guido Gezellelaan 76,
Bergen op zoom

Bekijk

Atelier Bockweg & Eekels

Meliestraat 19/A,
Vlijmen

Bekijk

Aurum Edelsmederij

Tuinstraat 27,
Asten

Bekijk

Bakel Edelsmid Johan van

Kouwenberg 5,
Aarle-rixtel

Bekijk

Categorie: Edelsmid

Edelsmeedkunst is een kunstzinnig vak uitgeoefend door een goud- of zilversmid (ook wel edelsmid genoemd) en een categorische benaming voor de producten die binnen dit vakgebied gemaakt zijn.

De edelsmid is een metaalbewerker die is gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van sieraden, kunst- en gebruiksvoorwerpen in edele metalen, zoals goud, zilver, platina en (meer recent) palladium en titanium. Moderne edelsmeden en juwelenontwerpers verwerken ook minder kostbare materialen als aluminium, roestvast staal, rubber, kunststof en textiel.

Lees meer over Edelsmid