Atelier 't Goudvinkje Katwijk (zh), Zuid-Holland

Contactgegevens

Telefoon:

071-4071252

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Torenstraat 20

Postcode:

2225EH

Stad:

Katwijk (zh)

Over dit bedrijf

Atelier et Goudvinkje Exposeert Na te hebben geexposeerd op SIERAAD in de Westergasfabriek te Amsterdam laat Erika Houwaard een greep uit haar collectie sieraden zien in de Hoofdbibliotheek van Katwijk. Ringen, oorbellen, colliers, armbanden en natuurlijk de altijd unieke Kindertekening sieraden. Een sieraad gemaakt van een tekening van uw (klein)kind. Naast deze expositie in de hoofdbibliotheek zal zij ook een verkoop expositie houden aan de Voorstraat 62. Dit zal plaatsvinden op 15, 16 en 17 december. Donderdag van 19 tot 21 uur. Vrijdag van 16 tot 21 uur. Zaterdag van 13 tot 16 uur. Natuurlijk kunnen sieraden altijd in opdracht worden ontworpen en gemaakt, in samenwerking met u. U kunt natuurlijk ook op andere dagen bij Erika terecht, maar dan aan de Torenstraat 20. Ook heeft Erika Houwaard een nieuwe winterworkshop ontwikkeld, deze duurt een avond. Het is het maken van een zilveren hanger in de vorm van een sneeuwkristal. Welke u natuurlijk met behulp van de goudsmid zelf maakt en ook dezelfde avond mee naar huis neemt. Ook dit is een leuk cadeau om met de kerst te geven (of te krijgen). Kosten workshop inclusief materiaal voor hanger e35.- Bent u op zoek naar een mooi en origineel kerstcadeau, schroom dan niet en kom langs bij Atelier et Goudvinkje. Naast sieraden en workshopcadeaubonnen zijn er ook gewone cadeaubonnen te koop, Erika helpt u graag verder. Voor meer informatie kijkt u op www.goudvinkje.nl of u belt 071-4071252.

Deze edelsmidden zijn misschien ook interessant

Artison

Bredeweg 136,
Zevenhuizen (zh)

Bekijk

Bergh Zilverwerken BV G J vd

Koestraat 160,
Schoonhoven

Bekijk

Dool Goudsmid Marlies

Raadhuisstraat 243,
Alphen aan den rijn

Bekijk

Dutch Jewel Serkei

Voorstraat 344,
Dordrecht

Bekijk

Edelsmederij en Galerie Zee Zand Zilver

Frederik Hendrikplein 53,
Den haag

Bekijk

Categorie: Edelsmid

Edelsmeedkunst is een kunstzinnig vak uitgeoefend door een goud- of zilversmid (ook wel edelsmid genoemd) en een categorische benaming voor de producten die binnen dit vakgebied gemaakt zijn.

De edelsmid is een metaalbewerker die is gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van sieraden, kunst- en gebruiksvoorwerpen in edele metalen, zoals goud, zilver, platina en (meer recent) palladium en titanium. Moderne edelsmeden en juwelenontwerpers verwerken ook minder kostbare materialen als aluminium, roestvast staal, rubber, kunststof en textiel.

Lees meer over Edelsmid