Alle Garages in Kapelle, Zeeland

Aanbevolen garages

Wordt geladen

Lees meer over Kapelle

Gemeente kapelle

Kapelle is een gemeente op het voormalige eiland Zuid-Beveland in de Nederlandse provincie Zeeland. De gemeente heeft 12.653 inwoners en grenst in het westen aan Goes en Borsele en in het oosten aan Reimerswaal. Hoofdplaats van de gemeente is Kapelle.

Gemeente van het jaar 2011

Op maandag 30 mei 2011 is de gemeente Kapelle verkozen tot ?Gemeente van het Jaar 2011?. Loco-burgemeester Jon Herselman heeft de prijs in ontvangst genomen tijdens een bijeenkomst in Venlo. Gebleken is dat Kapelle met kop en schouders boven de andere gemeenten uitsteekt. Naast de titel ?Gemeente van het Jaar 2011? heeft Kapelle ook acht categorieprijzen in de wacht gesleept. (Veiligheid, Schoon & Groen, Jeugd & Welzijn, Winkelen, Verkeer & Vervoer, Wonen, Werken & Ondernemen en Dienstverlening). Vooral op het gebied van Wonen (eindcijfer 8,5), Winkelen (eindcijfer 8,5) en Schoon & Groen (eindcijfer 8,2) scoort de gemeente uitstekend.

Stedenband

Kapelle heeft een stedenband met: Orry-la-Ville (Frankrijk).

Aanbevolen content over Kapelle

Video's

Gemeente Kapelle, bloesem van Zeeland!

Filmpje over de gemeente Kapelle, bloesem van Zeeland!

Links

Het Fruitteeltmuseum te Kapelle

Het museum is een ontdekkingsreis door de geschiedenis van fruit en fruitteelt.

Bezoek

Racketcentrum Kapelle

Zowel jong en oud is hier aan het juiste adres om te sporten, ontspannen of te genieten.

Bezoek

Kapelle - lokaal nieuws uit je gemeente

Diverse actualiteiten en wetenswaardigheden voor vandaag onder andere voor inwoners van deze bloeiende en mooie gemeente.

Bezoek

Gemeente Kapelle

Actuele informatie, mededelingen uit de gemeenteraad en college van B. en W., wetenswaardigheden over de gemeentelijke diensten en sport en cultuur.

Bezoek