Alle reisbureaus in Nederland

Aanbevolen reisbureaus

Wordt geladen

Blader per regio

Drenthe

10 reisbureaus gevonden

Bekijk reisbureaus in Drenthe

Flevoland

Friesland

Gelderland

Groningen

Limburg

13 reisbureaus gevonden

Bekijk reisbureaus in Limburg

Noord-Brabant

Noord-Holland

Overijssel

Utrecht

16 reisbureaus gevonden

Bekijk reisbureaus in Utrecht

Zeeland

3 reisbureaus gevonden

Bekijk reisbureaus in Zeeland

Zuid-Holland

Lees meer over reisbureau

Reisbureaus

Het reisbureau is het agentschap waar je de reis boekt. Het traditionele reisbureau is aan het verdwijnen, daarvoor in de plaats (of als extra service) wordt tegenwoordig veel meer via internet gedaan. Ook zijn er zogenaamde 'mobiele reisbureaus' actief. Ervaren reisbureaumedewerkers die voor zichzelf zijn begonnen en bij de klanten langsgaan.

Wat doet een reisbureau?

Een reisbureau verkoopt pakketreizen, overnachtingen en vluchten van verschillende maatschappijen. Sommige reisbureaus zijn gespecialiseerd; zakenreizen, verre reizen, ouderenreizen etc. maar het overgrote deel van de reisbureaus is algemeen en biedt dus zeer uiteenlopende service. Het is voor een reisbureaumedewerker niet mogelijk om alle details van alle bestemmingen te weten al gaan ze wel regelmatig op reis om locaties te bezoeken of pakketreizen uit te proberen (op uitnodiging van de touroperators die daardoor hopen dat de reisbureaumedewerkers hun reizen meer zullen promoten.)

Het reisbureau kan voor u een compleet verzorgde (rond)reis boeken, een losse vlucht en/of autohuur regelen en verzekeringen afsluiten. Zij fungeren als tussenpersonen van de reisorganisaties en touroperators. Het reisbureau dient u op de hoogte te stellen van de reisvoorwaarden die gelden voor de te boeken reis.

Aanbevolen content over reisbureau

Foto's

Video's

Waarom moet de klant in het reisbureau boeken

InCompany vertel wat de toegevoegde waarde is en hoe je dat de klant kan duidelijk maken.

Waarom zijn er nog reisbureaus in Nederland?

Het is een vraag die Arjan Kers, general manager van TUI Nederland, vaak voorbij hoort komen. Voor het antwoord ging hij langs bij een aantal van de reisbureaus

Links

SGR

Stichting Garantiefonds Reisgelden, is een Nederlandse organisatie die garantstaat voor een door reizigers geboekte reis.

Bezoek

ANVR

ANVR voor jou als klant. Eerlijke voorwaarden. Je geld in goede handen. Veilig reizen. Kwaliteit voorop. Verantwoord reizen.

Bezoek

Laatste nieuws