Alle verhuren in Nederland

Aanbevolen verhuren

Wordt geladen

Blader per regio

Drenthe

Flevoland

Friesland

Gelderland

Groningen

Limburg

23 verhuren gevonden

Bekijk verhuren in Limburg

Noord-Brabant

Noord-Holland

Overijssel

Utrecht

14 verhuren gevonden

Bekijk verhuren in Utrecht

Zeeland

10 verhuren gevonden

Bekijk verhuren in Zeeland

Zuid-Holland

Lees meer over verhuur

Verhuur

Verhuur is een manier om producten, diensten of onroerende goederen in ruil voor een financiële vergoeding uit te lenen aan degene die bereid is daarvoor een, gedurende een vooraf bepaalde periode, geldelijke vergoeding te betalen.

Woningen, kantoren, kamers, recreatieverblijven of ander (on)roerend worden vaak verhuurd. Tegenwoordig is echter vrijwel alles te huur. Wat te denken van tijdelijk meubilair, feesttenten, auto's, bestelbusjes, aanhangers, artiesten, gereedschap, horeca-apparatuur, camera's, licht en geluid. Je kunt het zo gek niet verzinnen of het wordt wel verhuurd.

Voor de huurders is het grote voordeel ten opzichte van kopen dat ze zelf geen grote aanschaf hoeven te doen en toch gebruik kunnen maken van het benodigde. Stel er is een buurtfeest en er is een koffiezetapparaat nodig, de aantallen bezoekers zijn hoog waardoor het eigen koffiezetapparaat niet te gebruiken is en een professioneel apparaat gewenst is. De aanschafwaarde van zo'n koffiezetapparaat is een paar duizend euro en aangezien het om een eenmalig buurtfeest (of wat voor andere gebeurtenis dan ook) gaat, is het aanschaffen van zo'n apparaat financieel niet haalbaar en biedt een verhuurbedrijf uitkomst.

Er zijn specialistische verhuurbedrijven die zich bijvoorbeeld richten op de verhuur van woningen, recreatieverblijven, auto's of andere verhuurcategorie, maar er zijn ook algemene verhuurbedrijven die bijvoorbeeld alles verhuren op het gebied van horeca, feesten, beuren en evenementen of bijvoorbeeld klussen in - en om het huis (gereedschap, apparatuur etc.).

Aanbevolen content over verhuur

Video's

Tijdelijke verhuur van je te koop staande woning

Bekijk dit filmpje voor je hierover een beslissing neemt.

Finale Friese onderneming van het jaar 2014

Een van de genomineerden: Sijperda Verhuur.

Links

Vereniging Nederlandse Woonbond

Website van de Vereniging Nederlandse Woonbond, de landelijke belangenvereniging van huurders en woningzoekenden.

Bezoek

Woonbond Kennis- en Adviescentrum (WKA)

Website van het Woonbond Kennis- en Adviescentrum (WKA), een professionele dienstverlener die zich inzet voor goed en betaalbaar huren.

Bezoek

Verhurend Nederland

Website van de branchevereniging Verhurende Nederland, twee divisies; horeca-, evenementen- en Partyverhuur en Divisie Machineverhuur.

Bezoek