Zikken Aanhangwagens 2e exloermond, Drenthe

Contactgegevens

Telefoon:

0599-672018

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Zuiderdiep 203

Postcode:

9571BL

Stad:

2e exloermond

Over dit bedrijf

Welkom Zikken Aanhangwagens is het aanhangwagenbedrijf van Noord-Nederland. Wij zijn niet het grootste bedrijf maar wel het klantvriendelijkste aanhangwagenbedrijf van het Noorden. Service staat bij ons hoog in het vaandel. U kunt bij ons terecht voor verkoop, reparatie, onderhoud en verhuur van diverse merken aanhangwagens en paardentrailers. Op ons showterrein maar ook in onze loods (op 4 km afstand van ons showterrein) zijn diverse aanhangwagens aanwezig. Mocht u echter interesse hebben in een andere e niet voorradige e aanhangwagen ook dan is er geen enkel probleem. Wij kunnen alle soorten aanhangwagens leveren. Informeer hiernaar bij onze verkoper. Kom eens langs en ervaar wat wij u te bieden hebben.

Deze aanhangwagen zijn misschien ook interessant

Categorie: Aanhangwagen

Een aanhangwagen of aanhanger is een wagen die achter een voertuig kan worden gekoppeld aan de trekhaak. Voor kleine aanhangers van minder dan 750 kg inclusief laadvermogen heeft de bestuurder van de auto geen apart rijbewijs nodig. Voor ieder soort vervoer is er een speciale aanhanger beschikbaar, zo hebben bijvoorbeeld plateauwagens een vlakke laadvloer zonder opstaande randen. Ook zijn er speciale aanhangwagens speciaal voor gereedschap en/of bagage.

Bij vrachtvervoer worden aanhangwagens veelvuldig gebruikt, en valt onderscheid te maken tussen drie soorten aanhangwagens, namelijk oplegger of trailer, autonome aanhangwagen (schamel) en middenasaanhangwagen of wipkar. Een aanhangwagen achter een fiets wordt soms fietskar genoemd.

Lees meer over Aanhangwagen