Peters Aanhangwagens VOF Heesch, Noord-Brabant

Contactgegevens

Telefoon:

0412-451066

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Bosschebaan 80

Postcode:

5384VZ

Stad:

Heesch

Over dit bedrijf

Ons bedrijf is al ruim 20 jaar gespecialiseerd in aanhangwagens. Wij leveren een breed assortiment gestandaardiseerde wagens. Hebt u eigen wensen? Dan bent u bij ons eveneens op het juiste adres! Onze productieafdeling is namelijk helemaal ingericht op het ontwerpen en produceren van op maat gemaakte aanhangwagens. Wij maken voor u de wagen die precies aan uw wensen voldoet! Onderhouds- en servicebeurten worden volgens de regels uitgevoerd. Door onze uitgebreide voorraad aan onderdelen in ons magazijn kunnen wij reparaties op zeer korte termijn uitvoeren. Hierdoor houden wij uw aanhangwagens mobiel! Wij hebben ook verschillende soorten aanhangwagens in ons verhuurprogramma zoals autoambulances, gesloten wagens, open wagens in div. afmetingen, bagagewagens en paardentrailers. Ook kunt u online aanhangwagens, paardentrailers en marathonwagens bestellen.

Deze aanhangwagen zijn misschien ook interessant

Categorie: Aanhangwagen

Een aanhangwagen of aanhanger is een wagen die achter een voertuig kan worden gekoppeld aan de trekhaak. Voor kleine aanhangers van minder dan 750 kg inclusief laadvermogen heeft de bestuurder van de auto geen apart rijbewijs nodig. Voor ieder soort vervoer is er een speciale aanhanger beschikbaar, zo hebben bijvoorbeeld plateauwagens een vlakke laadvloer zonder opstaande randen. Ook zijn er speciale aanhangwagens speciaal voor gereedschap en/of bagage.

Bij vrachtvervoer worden aanhangwagens veelvuldig gebruikt, en valt onderscheid te maken tussen drie soorten aanhangwagens, namelijk oplegger of trailer, autonome aanhangwagen (schamel) en middenasaanhangwagen of wipkar. Een aanhangwagen achter een fiets wordt soms fietskar genoemd.

Lees meer over Aanhangwagen