Tuytel Loon- en Verhuurbedrijf BV A Oud-alblas, Zuid-Holland

Contactgegevens

Telefoon:

0184-694947

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Heiweg 3

Postcode:

2969LC

Stad:

Oud-alblas

Over dit bedrijf

Tuijtel is sterk in grondverzet. Met moderne machines kunnen grote en kleine projecten vakkundig worden uitgevoerd. Bij Tuijtel kunt u er zeker van zijn dat uw opdracht op professionele wijze wordt voorbereid en uitgevoerd. Bij Tuijtel heeft u te maken met iemand die hart voor uw zaak heeft. Ook wanneer de praktijk eens afwijkt van de theorie. Juist door de korte beslissingslijnen kan ik snel reageren, waardoor vertraging in de uitvoering van uw opdracht kan worden voorkomen. Het dienstenpakket omvat alle werkzaamheden die kunnen worden uitgevoerd op het gebied van grondwerken. Hieronder staan enkele voorbeelden. Met deze lijst probeer ik niet volledig te zijn. Neem dus gerust contact op als u mij voor iets anders wilt inschakelen. Een overzicht van de hoofdactiviteiten: eGrondverzet eKraanverhuur eLevering van zand, grond en andere hulpstoffen eBestratingwerkzaamheden eTuinaanleg eRioleringen Tuijtel verhuurt verschillende machines voor grondverzet. Het is mogelijk om deze voor korte of langere periode bij ons te huren. Dit kan met of zonder machinist. - karren met kiep mogelijkheid, ideaal voor het vervoeren van tuinafval. - minigraver, voor al uw tuinwerkzaamheden. Bijvoorbeeld boomstronken rooien, vijvers uitgraven, riool sleuven aanleggen. Formaat: 70 cm breed. - knipper, voor het knippen van stenen. Heeft u hier interesse in? Neem dan gerust vrijblijvend contact op.

Deze aannemersmaterieelverhuren zijn misschien ook interessant

Infra-Techniek BV

Van Utrechtweg 51,
Krimpen aan den ijssel

Bekijk

Kroes Verhuur & Bouwservice

Goudse Rijpad 1/A,
Alphen aan den rijn

Bekijk

Reco Verhuurcenter

Hoogewaard 187,
Koudekerk aan den rijn

Bekijk

Rijsdijk BV J L

Krommeweg 20,
Hendrik-ido-ambacht

Bekijk

Roos Rijplaten Verhuur

Westvlietweg 61/F,
Den haag

Bekijk

Categorie: Aannemersmaterieelverhuur

Met een aannemer in de bouw wordt een organisatie of onderneming bedoeld die de verantwoordelijkheid op zich neemt om bouwactiviteiten te realiseren en te coördineren. Een aannemer verzorgt de levering van een, voor een in het contract vastgelegde prijs en binnen de in het contact opgenomen termijn, volledig voltooid bouwwerk.

Om zijn werk goed te kunnen uitvoeren heeft hij aannemersmaterieel nodig. Dat is eigenlijk alles wat nodig is voor de inrichting van de bouwplaats; van steigerplanken tot trilplaten en van kachels tot bouwkranen.

Uiteraard worden bouwwerken niet alleen gebouwd door aannemers maar zijn er ook tal van ZZP-ers en particulieren die bouwactiviteiten ontplooien (al dan niet in opdracht van een derde). Ook zij hebben voor hun werkzaamheden materieel nodig. Er zijn tal van bedrijven actief op het gebied van aannemersmaterieelverhuur.

Werk- en aannemersmaterieel zijn vaak dure machines. Voor zelfrijdend materieel, zoals bijvoorbeeld een heftruck, is een WA-verzekering verplicht. Het is erg belangrijk om hier aan te denken als je een aannemersmaterieel huurt.

Lees meer over Aannemersmaterieelverhuur