Peter Hector Administratie en Advies Breda, Noord-Brabant

Contactgegevens

Telefoon:

076-5207876

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Dominee Coolsmastraat 7

Postcode:

4813CT

Stad:

Breda

Over dit bedrijf

Peter Hector biedt u met zijn ruime ervaring en persoonlijke benadering een professioneel dienstenaanbod op het gebied van accountancy, belastingaangiften, administratie en financiele adviezen. Dit alles voor een concurrerende prijs. U als ondernemer, maar ook als particulier, wil zich bezig kunnen houden met uw vak, uw core business. Alle regels en administratieve rompslomp slokken veel tijd op, als u dat allemaal zelf wil blijven doen! Kiest uw Peter Hector Accountancy, dan krijgt u: ruime ervaring: zowel in het groot-, als in het midden en kleinbedrijf, persoonlijke benadering, door lage overhead ook lage uurtarieven, mogelijkheid tot een vaste prijsafspraak, geen 9 tot 5 mentaliteit, up to date dienstverlening volgens de modernste technieken. Peter Hector Accountancy is een kantoor, gevestigd in Breda, Princenhage en biedt de volgende diensten: - Accountancy

Deze accountanten zijn misschien ook interessant

Acfis Business Centrum

Ter Hofstadlaan 75,
Someren

Bekijk

Adeia BV

Vogelwikke 21,
Den bosch

Bekijk

BDP-Account

Raadhuisstraat 55,
Hoogerheide

Bekijk

Categorie: Accountant

Een accountant is iemand die beroepsmatig jaarrekeningen controleert, jaarrekeningen opmaakt of financiële administraties voert. Voor dit beroep is een speciale opleiding nodig. In veel landen is het, net als in Nederland en België, een wettelijk beschermde titel.

Beroepsorganisaties voor accountants spelen een belangrijke rol bij de opleiding tot en permanente bijscholing van accountants. Ook bevorderen zij de kwaliteit van de accountantswerkzaamheden door hier standaarden voor op te stellen. De nationale beroepsorganisaties hebben zich internationaal verenigd in de International Federation of Accountants (IFAC).

Lees meer over Accountant