Cabinet Adviseurs Gommans en Hanssen Accountants Geleen, Limburg

Contactgegevens

Telefoon:

046-4106766

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Mauritslaan 65

Postcode:

6161HR

Stad:

Geleen

Over dit bedrijf

eDe financiele dienstverlener voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf.e Als ondernemer bent u dagelijks bezig om uw bedrijf op een gezonde manier te laten groeien. Dat betekent dat uw financiele zaken goed geregeld moeten zijn. U moet kunnen rekenen op een dienstverlener die uw taal spreekt en met u meedenkt. Een partner die kansen en bedreigingen waarneemt en u bedient van goede adviezen en een uitgebreid servicepakket. Kortom, u wilt maatwerk. Gommans & Hanssen wil die partner voor u zijn op het gebied van accountancy, fiscale dienstverlening en loonservice. Wij staan graag voor u klaar! Omdat wij zelf ondernemers zijn, begrijpen wij uw wensen. Daarom kiezen wij voor een persoonlijke, op maat gesneden aanpak. Bij Gommans & Hanssen beschikt u over een vast aanspreekpunt, die uw zaken behartigt en uw vragen beantwoordt. Permanente scholing Onze kennis wordt permanent bijgeschoold, zodat wij een constante kwaliteit van onze adviezen en diensten kunnen waarborgen. Wij weten wat er in uw branche leeft en kunnen daardoor snel en accuraat op ontwikkelingen inspelen. Totaal oplossingen Gommans & Hanssen biedt u totaal oplossingen en doet net even dat stapje extra voor u, zodat u zich als ondernemer volledig kunt richten op het voeren van uw bedrijf. Wie een eigen bedrijf voert, moet volgens ons zo min mogelijk worden belast met administratieve aangelegenheden. Wij kunnen u daarbij helpen door op een persoonlijke wijze zorg te dragen voor uw administratie en uw administratieve verplichtingen richting Belastingdienst en uitvoeringsinstanties. Gezond financieel beleid Maar, wij gaan verder. Gommans & Hanssen beschikt over een bedrijfseconomische achtergrond en jarenlange ervaring in de accountancy. Daardoor kunnen wij u op een doordachte en effectieve wijze bij staan in uw bedrijfsvoering. Wij willen voor u een sparringpartner zijn, die samen met u komt tot een concreet en gezond financieel beleid. Het fiscale landschap is voortdurend aan verandering onderhevig. Wij vinden het belangrijk dat u als ondernemer precies weet waar u aan toe bent. Dat betekent dat wij een heldere en duidelijke vertaalslag maken, zowel naar u zakelijke als prive situatie. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Fiscalist Zelfs als u te maken krijgt met complexe fiscale aangelegenheden kunt u op ons rekenen. Gommans & Hanssen is aangesloten bij het Fiscount netwerk met specialisten op alle fiscale gebieden, sociale zekerheden en pensioenen.

Deze accountantskantoren zijn misschien ook interessant

Categorie: Accountantskantoor

Een accountantskantoor biedt zakelijke dienstverlening op het gebied van accountancy.

Sinds 1928 is het wettelijk voorgeschreven dat grote ondernemingen beschikken over een verklaring van een accountant over de juistheid en volledigheid van hun jaarrekening (al decennia lang geldt dit ook voor middelgrote ondernemingen). Dit is vastgelegd in artikel 393 van Boek 2 van het Burgerlijk Wetboek.

In Nederland is het accountantsberoep geregeld in de Wet op het accountantsberoep, deze regeling betreft één regeling voor de twee soorten accountants die in Nederland opereren, registeraccountants (RA's) en accountants-administratieconsulenten. Voorheen was er een duidelijke scheiding tussen RA's en AA's, maar naast het feit dat een RA-accountant altijd een opleiding op WO niveau heeft een een AA ook op HBO niveau kan zijn opgeleid, maar sinds 1999 zijn de eisen voor beiden gelijk gesteld.

Er is verschil tussen een accountantskantoor en een accountantsorganisatie. Een accountantsorganisatie heeft een vergunning van het AFM om wettelijke controles uit te oefenen. De grootste accountantskantoren die in Nederland actief zijn (maar die internationaal opereren), zijn Deloitte, PwC, Ernst & Young, en KPMG. Bekende, puur op de nationale markt opererende kantoren zijn BDO, Flynth en Accon AVM. Zij bedienen veelal het grotere MKB (MKB+). Regionale en lokale kleinere kantoren bedienen het kleinere MKB en vrije beroepsbeoefenaars zoals (tand)artsen en advocaten.

In de Wet toezicht accountantsorganisaties (Wta) is het toezicht op accountants nader geregeld, waarbij, naast de eisen die aan accountants worden gesteld, ook de organisatie zelf aan bepaalde kwaliteitsnormen dient te voldoen. Voor wettelijke controles hebben accountantsorganisaties voortaan een vergunning nodig. Uitgifte hiervan en het toezicht komen te liggen bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

Lees meer over Accountantskantoor