AdFisq Lelystad, Flevoland

Contactgegevens

Telefoon:

0320-785700

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Archipel 4528

Postcode:

8224HX

Stad:

Lelystad

Over dit bedrijf

Zo min mogelijk met uw eigen administratie bezig zijn, maar het nodige goed geregeld Haal nu uw maximale rendement hieruit bij AdFisq! - Een goed ingerichte financiele administratie - Onze goede relatie met uw belastingdienst - Uw gezonde onderneming nu en in de toekomst * Als ondernemer wilt u zo min mogelijk belasting betalen en het moment van afdragen zo lang mogelijk uitstellen. * Op elk moment inzicht hebben in uw actuele financiele situatie en proactief geenformeerd worden over de (fiscale) ontwikkelingen die voor u van belang zijn. * Die informatie ter beschikking hebben om uw bedrijf zo succesvol mogelijk te besturen. Maximum rendement tegen een minimum aan tijd en kosten. Kijk voor meer informatie op onze website!

Deze administratiekantoren zijn misschien ook interessant

Categorie: Administratiekantoor

In het algemeen gezegd is een administratiekantoor gespecialiseerd in alles dat bij de administratie van ondernemingen komt kijken.

Een administratiekantoor kan de loonadministratie voor je verzorgen en de belastingen zoals omzetbelasting en inkomstenbelasting. Een administratiekantoor kan jou eventueel ook advies geven over fiscale- en bankzaken, of je kunt er ook terecht met andere vragen die betrekking hebben tot je onderneming.

Als je als ondernemer (klein of groot) geen kennis in huis hebt van administratie of als de administratie te veel tijd kost kun je dit uitbesteden aan een administatiekantoor.

De term administratiekantoor is, niet beschermd. Let dus goed op met welk kantoor je in zee gaat.

Een administratiekantoor kan bestaan uit 1 persoon maar er zijn ook administratiekantoren met meer dan 50 medewerkers.

Lees meer over Administratiekantoor