Administratiekantoor Joop Bolt Ens, Flevoland

Contactgegevens

Telefoon:

0527-651306

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

E.P. Seidelstraat 64

Postcode:

8307CD

Stad:

Ens

Over dit bedrijf

Joop Bolt is de eigenaar van Administratiekantoor Joop Bolt. Hij is geboren op 19-09-1959. Na vele jaren in dienstbetrekking werkzaam te zijn geweest in de Accountancy en als administrateur bij ondernemingen, besloot hij in 2006 voor zich zelf te beginnen. Ook heeft hij een gedegen opleiding bestaande uit MBA (Moderne Bedrijfs Administratie) en SPD I en II. Op basis van genoemde werkervaring en opleiding, kan hij gedegen werk leveren.

Deze administratiekantoren zijn misschien ook interessant

Categorie: Administratiekantoor

In het algemeen gezegd is een administratiekantoor gespecialiseerd in alles dat bij de administratie van ondernemingen komt kijken.

Een administratiekantoor kan de loonadministratie voor je verzorgen en de belastingen zoals omzetbelasting en inkomstenbelasting. Een administratiekantoor kan jou eventueel ook advies geven over fiscale- en bankzaken, of je kunt er ook terecht met andere vragen die betrekking hebben tot je onderneming.

Als je als ondernemer (klein of groot) geen kennis in huis hebt van administratie of als de administratie te veel tijd kost kun je dit uitbesteden aan een administatiekantoor.

De term administratiekantoor is, niet beschermd. Let dus goed op met welk kantoor je in zee gaat.

Een administratiekantoor kan bestaan uit 1 persoon maar er zijn ook administratiekantoren met meer dan 50 medewerkers.

Lees meer over Administratiekantoor