Westra Financiele Diensten St nicolaasga, Friesland

Contactgegevens

Telefoon:

06-12604271

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Schoolstraat 19

Postcode:

8521KB

Stad:

St nicolaasga

Over dit bedrijf

Westra financiele diensten is een jong en dynamisch bedrijf dat zich inmiddels al ruim zes jaar heeft bewezen. Wij zijn gevestigd in Sint Nicolaasga (gemeente Skarsterlen) en bieden onze diensten aan in geheel Friesland en ruim daarbuiten op het gebied van administratie, belasting, advies, strategisch management, startende ondernemer en werving & selectie. Als startende ondernemer wilt u zich vooral richten op het ontwikkelen en verkopen van uw producten of diensten en heeft u misschien iets minder oog voor de financiele randvoorwaarden. U wilt graag eigen baas zijn, zelf de werktijden bepalen en ruimte hebben voor initiatief, maar u komt bij het realiseren van uw ideeen nogal wat obstakels tegen? Wij helpen u bij het vinden van de juiste oplossingen. Wij kunnen u aan de hand van een duidelijke financiele prognose en een goed onderbouwd ondernemersplan inzicht geven in de gevolgen van uw keuzees. Hierdoor kunt u de juiste beslissingen nemen. Professionele begeleiding geeft u de mogelijkheid om uw plannen goed doordacht te realiseren. Administratieve diensten die wij aanbieden: e Samenstellen jaarrekening e Opstellen tussentijdse cijfers e Salarisadministratie e Verzorgen administratie op uw kantoor Wij verzorgen zowel voor de ondernemer als de particulier de volgende aangiftes: e Inkomstenbelasting e Vennootschapsbelasting e Omzetbelasting e Loonbelasting e Successiebelasting Wij kunnen u adviseren op een breed terrein. U kunt hier onder andere denken aan: e Liquiditeitsprognose's e Liquiditeitsprognose's e Opstellen financieringsplan e Financieringsbegeleiding e Opstellen ondernemersplan e Belastingadvies Zoekt u een administrateur, (assistent) accountant of een financieel specialist, dan kunt u gebruik maken van ons netwerk. Voorheen kende de arbeidsmarkt een tekort aan vacatures, maar dat verschuift naar een tekort aan kandidaten. Tevens is er de grote uitstroom van senioren, hierdoor ontstaat er een kennis- en ervaringsgat met de jongere kandidaten. Het wordt steeds lastiger om de juiste kandidaat te vinden. Een werving en selectieprocedure kost u veel tijd en geld indien u deze zelf opzet. Meestal ontbreekt ook de ervaring en het netwerk. Bij ons kunt u het gehele traject uit handen geven. Natuurlijk alles in overleg met u. Ons doel is om er achter te komen welk type medewerker in de beschikbare functie en bij uw organisatie cultuur past. Hiervoor willen we zoveel mogelijk over uw organisatie te weten te komen voor een treffende match.

Deze administratiekantoren zijn misschien ook interessant

Categorie: Administratiekantoor

In het algemeen gezegd is een administratiekantoor gespecialiseerd in alles dat bij de administratie van ondernemingen komt kijken.

Een administratiekantoor kan de loonadministratie voor je verzorgen en de belastingen zoals omzetbelasting en inkomstenbelasting. Een administratiekantoor kan jou eventueel ook advies geven over fiscale- en bankzaken, of je kunt er ook terecht met andere vragen die betrekking hebben tot je onderneming.

Als je als ondernemer (klein of groot) geen kennis in huis hebt van administratie of als de administratie te veel tijd kost kun je dit uitbesteden aan een administatiekantoor.

De term administratiekantoor is, niet beschermd. Let dus goed op met welk kantoor je in zee gaat.

Een administratiekantoor kan bestaan uit 1 persoon maar er zijn ook administratiekantoren met meer dan 50 medewerkers.

Lees meer over Administratiekantoor