Salarisbureau Hofstee & Kruisinga Leeuwarden, Friesland

Contactgegevens

Telefoon:

058-2574466

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Zuiderplein 37

Postcode:

8911AP

Stad:

Leeuwarden

Over dit bedrijf

Salarisbureau Hofstee & Kruisinga is een salariskantoor dat persoonlijke betrokkenheid hoog in het vaandel heeft staan. Wij zetten ons in om met u een optimaal dienstenpakket samen te stellen voor uw onderneming en richten ons daarbij vooral op het midden- en kleinbedrijf. Door een dialoog aan te gaan met de klant ontstaat een laagdrempelige relatie waarin ons deskundig advies en uw behoeften elkaar kunnen versterken. Deze werkwijze maakt ruimte vrij voor een efficiente samenwerking die ten goede komt aan uw onderneming. En door mee te denken met de ondernemers, kunnen zij op hun beurt een goed verhaal naar hun personeel overbrengen. Vanuit een jarenlange ervaring in de salarisadministratie werd Hofstee Salaris & Adviesbureau op 1 juni 2004 opgericht door Renny Hofstee-Schaap. Om u als klant nog beter van dienst te kunnen zijn, is vanaf 1 januari 2009 een samenwerkingsverband aangegaan met Jannet Kruisinga in de vorm van Salarisbureau Hofstee & Kruisinga. Net als Renny kan Jannet bij de verwerking van uw salarisadministratie vertrouwen op haar gedegen vakkennis en jarenlange ervaring. Kernbegrippen zijn: persoonlijk, servicegericht, betrouwbaar, meedenkend, deskundig.

Deze administratiekantoren zijn misschien ook interessant

Categorie: Administratiekantoor

In het algemeen gezegd is een administratiekantoor gespecialiseerd in alles dat bij de administratie van ondernemingen komt kijken.

Een administratiekantoor kan de loonadministratie voor je verzorgen en de belastingen zoals omzetbelasting en inkomstenbelasting. Een administratiekantoor kan jou eventueel ook advies geven over fiscale- en bankzaken, of je kunt er ook terecht met andere vragen die betrekking hebben tot je onderneming.

Als je als ondernemer (klein of groot) geen kennis in huis hebt van administratie of als de administratie te veel tijd kost kun je dit uitbesteden aan een administatiekantoor.

De term administratiekantoor is, niet beschermd. Let dus goed op met welk kantoor je in zee gaat.

Een administratiekantoor kan bestaan uit 1 persoon maar er zijn ook administratiekantoren met meer dan 50 medewerkers.

Lees meer over Administratiekantoor