Cijfermeester Hans Aling Gorredijk, Friesland

Contactgegevens

Telefoon:

0513-463599

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

De Werf 40/A

Postcode:

8401JE

Stad:

Gorredijk

Over dit bedrijf

Cijfermeester Hans Aling staat u bij in de financiele planning en geeft u persoonlijke aandacht. Hij is er voor fiscale vraagstukken en ondernemersvragen, hij haalt het maximale rendement uit uw financiele administratie en hij weet de weg in belastingland. Ook als starter helpen wij u op weg. Onze vestigingen bevinden zich in heel Nederland, van Friesland tot in Limburg. Wij werken voor bedrijven en voor particulieren.

Deze administratiekantoren zijn misschien ook interessant

Categorie: Administratiekantoor

In het algemeen gezegd is een administratiekantoor gespecialiseerd in alles dat bij de administratie van ondernemingen komt kijken.

Een administratiekantoor kan de loonadministratie voor je verzorgen en de belastingen zoals omzetbelasting en inkomstenbelasting. Een administratiekantoor kan jou eventueel ook advies geven over fiscale- en bankzaken, of je kunt er ook terecht met andere vragen die betrekking hebben tot je onderneming.

Als je als ondernemer (klein of groot) geen kennis in huis hebt van administratie of als de administratie te veel tijd kost kun je dit uitbesteden aan een administatiekantoor.

De term administratiekantoor is, niet beschermd. Let dus goed op met welk kantoor je in zee gaat.

Een administratiekantoor kan bestaan uit 1 persoon maar er zijn ook administratiekantoren met meer dan 50 medewerkers.

Lees meer over Administratiekantoor