Steuten Administratiekantoor Eijsden, Limburg

Contactgegevens

Telefoon:

06-40297898

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Jacques Lebel 27

Postcode:

6245PD

Stad:

Eijsden

Over dit bedrijf

Administratiekantoor Steuten richt zich voornamelijk op het midden- en kleinbedrijf. Iedere client krijgt bij ons de juiste aandacht, voor een persoonlijke aanpak bent u bij ons aan het juiste adres. Onze tarieven zijn scherp. Onze voorkeur is een vaste prijs per maand. Hierdoor scheppen wij duidelijkheid naar onze client, u weet wat uw maandelijkse kosten zijn en wij bieden u hiervoor de juiste service. Bij de oprichting van ons kantoor stond voorop dat we een klein, klantvriendelijk en kwalitatief hoogstaand administratiekantoor wilden zijn en blijven. De groei van ons kantoor zou niet ten koste mogen gaan van de service aan onze clienten. Wij streven naar het zo goed mogelijk uitvoeren van onze werkzaamheden en naar het zo optimaal mogelijk begeleiden en adviseren van onze clienten. Voor het uitbrengen van een goede en scherpe offerte kunt u contact zoeken met ons. Wij bieden u een goede prijs-kwaliteitverhouding. Of u nu starter bent of al jarenlang ervaring heeft met het voeren uw administratie, bij ons bent u aan het juiste adres. Ook zijn wij voor u bereikbaar in de avonduren. Wilt u meer informatie over ons kantoor en onze werkzaamheden neem dan even (geheel vrijblijvend) contact met ons op.

Deze administratiekantoren zijn misschien ook interessant

A3 Administratiekantoor

Ruijsstraat 4,
Panningen

Bekijk

ABC Administratiekantoor

Mina Krusemanstraat 22,
Venray

Bekijk

ADMIN-Portal.nl

Toeperweg 14,
Venlo

Bekijk

Administratiekantoor CAJAC

Veldekelaan 35,
Beek (lb)

Bekijk

Categorie: Administratiekantoor

In het algemeen gezegd is een administratiekantoor gespecialiseerd in alles dat bij de administratie van ondernemingen komt kijken.

Een administratiekantoor kan de loonadministratie voor je verzorgen en de belastingen zoals omzetbelasting en inkomstenbelasting. Een administratiekantoor kan jou eventueel ook advies geven over fiscale- en bankzaken, of je kunt er ook terecht met andere vragen die betrekking hebben tot je onderneming.

Als je als ondernemer (klein of groot) geen kennis in huis hebt van administratie of als de administratie te veel tijd kost kun je dit uitbesteden aan een administatiekantoor.

De term administratiekantoor is, niet beschermd. Let dus goed op met welk kantoor je in zee gaat.

Een administratiekantoor kan bestaan uit 1 persoon maar er zijn ook administratiekantoren met meer dan 50 medewerkers.

Lees meer over Administratiekantoor