Nelissen Administratiekantoor H Thorn, Limburg

Contactgegevens

Telefoon:

0475-561766

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Boekenderweg 8/A

Postcode:

6017CP

Stad:

Thorn

Over dit bedrijf

Administratiekantoor H. Nelissen V.O.F. richt zich op het verzorgen van administraties, salarisadministraties en belastingzaken voor bedrijven en voor particulieren. Onze klanten bevinden zich voornamelijk in de regio Midden-Limburg. Wij zijn van mening dat veel bedrijven teveel geld betalen door hun administratie door, vaak dure, accountantskantoren te laten verzorgen. Onze mening hierover is dat iemand een accountant dient in te schakelen op het moment dat dit noodzakelijk of gewenst is. Zo kunnen de klanten een behoorlijke kostenbesparing maken op hun accountantskosten.

Deze administratiekantoren zijn misschien ook interessant

A3 Administratiekantoor

Ruijsstraat 4,
Panningen

Bekijk

ABC Administratiekantoor

Mina Krusemanstraat 22,
Venray

Bekijk

ADMIN-Portal.nl

Toeperweg 14,
Venlo

Bekijk

Administratiekantoor CAJAC

Veldekelaan 35,
Beek (lb)

Bekijk

Categorie: Administratiekantoor

In het algemeen gezegd is een administratiekantoor gespecialiseerd in alles dat bij de administratie van ondernemingen komt kijken.

Een administratiekantoor kan de loonadministratie voor je verzorgen en de belastingen zoals omzetbelasting en inkomstenbelasting. Een administratiekantoor kan jou eventueel ook advies geven over fiscale- en bankzaken, of je kunt er ook terecht met andere vragen die betrekking hebben tot je onderneming.

Als je als ondernemer (klein of groot) geen kennis in huis hebt van administratie of als de administratie te veel tijd kost kun je dit uitbesteden aan een administatiekantoor.

De term administratiekantoor is, niet beschermd. Let dus goed op met welk kantoor je in zee gaat.

Een administratiekantoor kan bestaan uit 1 persoon maar er zijn ook administratiekantoren met meer dan 50 medewerkers.

Lees meer over Administratiekantoor