Kaas Administratiekantoor Vroomshoop, Overijssel

Contactgegevens

Telefoon:

0546-642430

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Linderflier 6/8

Postcode:

7681ZL

Stad:

Vroomshoop

Over dit bedrijf

Kaas Administratiekantoor is gespecialiseerd in administratieve en fiscale dienstverlening aan ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Sinds 1993 behartigen wij de belangen van zowel zakelijke als particuliere klanten. Betrouwbaar en deskundig in combinatie met een persoonlijke benadering zijn de kenmerken van ons kantoor. Samen met u streven wij naar een maximaal rendement voor uw bedrijf. Kaas Administratiekantoor is een kleinschalig familiebedrijf. Onze klantenkring bestaat uit bedrijven die werkzaam zijn in verschillende branches. De grootte van de bedrijven varieert van klein tot middelgroot. Wij hebben alle benodigde fiscale kennis in huis om u op de juiste manier te kunnen adviseren. Wij zijn aangesloten bij de Fiscount Advies Groep, waardoor wij ook de meest complexe zaken voor u kunnen afhandelen.

Deze administratiekantoren zijn misschien ook interessant

2Count

Prins Hendrikstraat 5,
Dalfsen

Bekijk

4-You Consultants

Ribbelthorst 62,
Enschede

Bekijk

A3 RegioAdvies

Portlandweg 94,
Nijverdal

Bekijk

AA & F

Wagensveldstraat 30,
Zwolle

Bekijk

ABSZ Accountants en Adviseurs

Hoofdvaart 64,
Dedemsvaart

Bekijk

Categorie: Administratiekantoor

In het algemeen gezegd is een administratiekantoor gespecialiseerd in alles dat bij de administratie van ondernemingen komt kijken.

Een administratiekantoor kan de loonadministratie voor je verzorgen en de belastingen zoals omzetbelasting en inkomstenbelasting. Een administratiekantoor kan jou eventueel ook advies geven over fiscale- en bankzaken, of je kunt er ook terecht met andere vragen die betrekking hebben tot je onderneming.

Als je als ondernemer (klein of groot) geen kennis in huis hebt van administratie of als de administratie te veel tijd kost kun je dit uitbesteden aan een administatiekantoor.

De term administratiekantoor is, niet beschermd. Let dus goed op met welk kantoor je in zee gaat.

Een administratiekantoor kan bestaan uit 1 persoon maar er zijn ook administratiekantoren met meer dan 50 medewerkers.

Lees meer over Administratiekantoor