Salaris Maximaal Zwolle, Overijssel

Contactgegevens

Telefoon:

038-8885418

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Grevelingen 27

Postcode:

8032KX

Stad:

Zwolle

Over dit bedrijf

U kunt veel tijd besparen door het uitbesteden van uw salarisadministratie. Salaris Maximaal biedt u een totaalpakket van diensten die u veel zorgen ontneemt. Door het uitbesteden van uw salarisadministratie bij Salaris Maximaal bent u verlost van veel administratieve lasten. Wij voorzien u tijdig van alle relevante ontwikkelingen met betrekking tot loonbelasting, sociale verzekeringen en mogelijke adviespunten. Zo kunt u uw werknemer(s) deskundig adviseren. In overleg met u worden vooraf duidelijke en heldere afspraken gemaakt over de werkwijze, de samenwerkingsvorm, de doorlooptijd en de honorering.

Deze administratiekantoren zijn misschien ook interessant

2Count

Prins Hendrikstraat 5,
Dalfsen

Bekijk

4-You Consultants

Ribbelthorst 62,
Enschede

Bekijk

A3 RegioAdvies

Portlandweg 94,
Nijverdal

Bekijk

AA & F

Wagensveldstraat 30,
Zwolle

Bekijk

ABSZ Accountants en Adviseurs

Hoofdvaart 64,
Dedemsvaart

Bekijk

Categorie: Administratiekantoor

In het algemeen gezegd is een administratiekantoor gespecialiseerd in alles dat bij de administratie van ondernemingen komt kijken.

Een administratiekantoor kan de loonadministratie voor je verzorgen en de belastingen zoals omzetbelasting en inkomstenbelasting. Een administratiekantoor kan jou eventueel ook advies geven over fiscale- en bankzaken, of je kunt er ook terecht met andere vragen die betrekking hebben tot je onderneming.

Als je als ondernemer (klein of groot) geen kennis in huis hebt van administratie of als de administratie te veel tijd kost kun je dit uitbesteden aan een administatiekantoor.

De term administratiekantoor is, niet beschermd. Let dus goed op met welk kantoor je in zee gaat.

Een administratiekantoor kan bestaan uit 1 persoon maar er zijn ook administratiekantoren met meer dan 50 medewerkers.

Lees meer over Administratiekantoor