JWG Administraties Goes, Zeeland

Contactgegevens

Telefoon:

0113-216495

E-mail:

Website:

:

Adresgegevens

Adres:

Albert Joachimikade 3/A

Postcode:

4461BG

Stad:

Goes

Over dit bedrijf

JWG Administraties is een administratiekantoor in Goes dat zich richt op diverse branches in het midden- en kleinbedrijf (MKB). Persoonlijk contact en mee-ondernemen met de klant is de meerwaarde die JWG als klein kantoor de ondernemer biedt. Regelmatig contact is mogelijk bijvoorbeeld bij het ophalen van de jaarrapportage, bij het inleveren van de kwartaaladministratie, gewoon tussendoor of tijdens een adviesgesprek op afspraak. Vijf maal per jaar ontvangen de klanten van JWG de papieren versie van de nieuwsbrief eFiscaal Nieuwse.

Deze administratiekantoren zijn misschien ook interessant

A & S TriA

Mossellaan 55,
Tholen

Bekijk

Adamo

Geldeloozehof 7,
Goes

Bekijk

Bouterse Administratiekantoor

Torenstraat 43/A,
Serooskerke walcheren

Bekijk

Categorie: Administratiekantoor

In het algemeen gezegd is een administratiekantoor gespecialiseerd in alles dat bij de administratie van ondernemingen komt kijken.

Een administratiekantoor kan de loonadministratie voor je verzorgen en de belastingen zoals omzetbelasting en inkomstenbelasting. Een administratiekantoor kan jou eventueel ook advies geven over fiscale- en bankzaken, of je kunt er ook terecht met andere vragen die betrekking hebben tot je onderneming.

Als je als ondernemer (klein of groot) geen kennis in huis hebt van administratie of als de administratie te veel tijd kost kun je dit uitbesteden aan een administatiekantoor.

De term administratiekantoor is, niet beschermd. Let dus goed op met welk kantoor je in zee gaat.

Een administratiekantoor kan bestaan uit 1 persoon maar er zijn ook administratiekantoren met meer dan 50 medewerkers.

Lees meer over Administratiekantoor