Djent Administratie BV Barendrecht, Zuid-Holland

Contactgegevens

Telefoon:

0180-642780

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Groningseweg 1

Postcode:

2994LC

Stad:

Barendrecht

Over dit bedrijf

Wij, Djent Administratie B.V., leveren financiele expertise aan bedrijven en particulieren. Of het nu gaat om het verzorgen van de complete financiele administratie, de belastingaangiften, de salarisadministratie of advies- en interim opdrachten. Uw financiele zaken zijn bij ons in deskundige handen. Wij treden graag op als uw financieel kompas. Samen met u bepalen we de financiele richtingen zorgen ervoor dat u een goed inzicht krijgt in uw financiele positie ! Ons bedrijf verzorgt het gehele traject op administratief en fiscaal gebied. U levert uw documenten aan welke wij verwerken in ons geautomatiseerd systeem (AFAS). Terugkoppeling naar de klant is een belangrijk onderdeel. Tenslotte is het als ondernemer belangrijk om op de hoogte te zijn hoe het bedrijf er voor staat. De terugkoppeling kan per kwartaal, maand, jaarlijks of tussentijds gegeven worden. Softwarematig levert dit geen problemen op en zal naar de toekomst alleen maar eenvoudiger worden. U bepaalt zelf met welke frequentie u de terugkoppeling wenst te krijgen. Ons servicegehalte is erg hoog en de prijzen zijn aantrekkelijk. Wij vinden het belangrijk om een prettige en open relatie te hebben met onze klanten waarbij de klant weet dat hij/zij te allen tijde met zijn/haar vragen bij ons terecht kan. Het gaat om de klik tussen ons, want als ondernemer geef je een heel belangrijk stuk van de onderneming uit handen. Wat wij tevens graag ondersteunen is dat onze relaties/clienten elkaar aanvullen zonder dat wij hier enig belang bij hebben. Uitgangspunt hierbij is dat wij werken binnen een netwerk waarin verschillende disciplines gebruik kunnen maken van elkaars expertise. Driven by the people we serve

Deze administratiekantoren zijn misschien ook interessant

2Administrate

Kasteellaan 5,
Schipluiden

Bekijk

A & M Accounting & Consulting

Groenoordweg 6,
Spijkenisse

Bekijk

A/S WORKS

Dublinstraat 30,
Zoetermeer

Bekijk

Aan Slag Administratie- en Belastingadvieskantoor

Havikskruid 6,
Nieuwerkerk aan den ijssel

Bekijk

Aapos Administratiekantoor

Holysingel 542,
Vlaardingen

Bekijk

Categorie: Administratiekantoor

In het algemeen gezegd is een administratiekantoor gespecialiseerd in alles dat bij de administratie van ondernemingen komt kijken.

Een administratiekantoor kan de loonadministratie voor je verzorgen en de belastingen zoals omzetbelasting en inkomstenbelasting. Een administratiekantoor kan jou eventueel ook advies geven over fiscale- en bankzaken, of je kunt er ook terecht met andere vragen die betrekking hebben tot je onderneming.

Als je als ondernemer (klein of groot) geen kennis in huis hebt van administratie of als de administratie te veel tijd kost kun je dit uitbesteden aan een administatiekantoor.

De term administratiekantoor is, niet beschermd. Let dus goed op met welk kantoor je in zee gaat.

Een administratiekantoor kan bestaan uit 1 persoon maar er zijn ook administratiekantoren met meer dan 50 medewerkers.

Lees meer over Administratiekantoor