Accurate 4U Den haag, Zuid-Holland

Contactgegevens

Telefoon:

070-3685907

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Hoek van Hollandlaan 4

Postcode:

2554EB

Stad:

Den haag

Over dit bedrijf

Administratiekantoor Accurate 4U is actief op het gebied van accountancy, bedrijfs- en belastingadvies. In onze organisatie staat een aspect centraal in onze dienstverlening: en dat bent U. Door middel van persoonlijk contact kunnen wij u een optimale dienstverlening bieden en zijn wij volledig betrokken bij de ontwikkeling van uw onderneming. Wij zorgen er voor dat u weet waar u aan toe bent op financieel, administratief en fiscaal gebied, zodat de juiste beslissingen op het juiste moment genomen kunnen worden, voor de continueteit, resultaten en efficiency van uw organisatie. Wij bieden daarvoor een totaalpakket aan diensten. Op deze wijze zijn wij in staat om uw uitdagingen op financieel, administratief en fiscaal gebied snel te herkennen en u te bedienen met een helder advies of ondersteuning. U kunt bij ons terecht voor de volgende diensten: Loonadministratie Wij verzorgen uw volledige loonadministratie overeenkomstig alle wettelijke eisen, zoals juiste toepassing van de CAO, aanmelden van personeel bij de bedrijfsvereniging, arbodienst, etc. Indien gewenst stellen wij in overleg met u de arbeidsovereenkomst op. Financiele administratie Wij nemen u uw hele boekhouding uit handen. Op afgesproken tijdstippen levert u uw boekhouding aan en verwerken wij deze in ons eigen systeem. Bij dit proces zorgen wij ook voor de nodige controle en attenderen wij u op mogelijke fouten, verbeteringen, etc. Het is uiteraard ook mogelijk om dit bij uw bedrijf intern in uw systeem te laten verzorgen door ons. Jaarstukken Na afloop van het boekjaar stellen wij aan de hand van uw boekhouding de jaarstukken op. Wij volgen daarbij de wettelijke regels en richtlijnen. Ook verzorgen wij indien gewenst publikatiestukken voor de kamer van koophandel. Tussentijdse voorlopige stukken, bijvoorbeeld voor aanvraag van financiering zijn uiteraard ook bespreekbaar. Belastingen Wij verzorgen alle voorkomende fiscale aangiften, zowel voor bedrijven als particulieren. Daarnaast geven wij advies en dragen wij zorg voor controle van (voorlopige) aanslagen en eventuele bezwaar- en beroepschriften. Advies U kunt bij ons terecht voor advies op bedrijfseconomisch en fiscaal gebied. Wij nemen de tijd om samen met u de mogelijkheden door te nemen om te komen tot een voor u gunstig resultaat. Ondersteuning Om uw bedrijf optimaal te laten draaien kunt u ons inschakelen voor tijdelijke of strukturele financieel-administratieve ondersteuning bij uw bedrijf.

Deze administratiekantoren zijn misschien ook interessant

A & M Accounting & Consulting

Groenoordweg 6,
Spijkenisse

Bekijk

A/S WORKS

Dublinstraat 30,
Zoetermeer

Bekijk

Aan Slag Administratie- en Belastingadvieskantoor

Havikskruid 6,
Nieuwerkerk aan den ijssel

Bekijk

Aapos Administratiekantoor

Holysingel 542,
Vlaardingen

Bekijk

AAS Bedrijfsadministraties

Venestraat 53,
Leidschendam

Bekijk

Categorie: Administratiekantoor

In het algemeen gezegd is een administratiekantoor gespecialiseerd in alles dat bij de administratie van ondernemingen komt kijken.

Een administratiekantoor kan de loonadministratie voor je verzorgen en de belastingen zoals omzetbelasting en inkomstenbelasting. Een administratiekantoor kan jou eventueel ook advies geven over fiscale- en bankzaken, of je kunt er ook terecht met andere vragen die betrekking hebben tot je onderneming.

Als je als ondernemer (klein of groot) geen kennis in huis hebt van administratie of als de administratie te veel tijd kost kun je dit uitbesteden aan een administatiekantoor.

De term administratiekantoor is, niet beschermd. Let dus goed op met welk kantoor je in zee gaat.

Een administratiekantoor kan bestaan uit 1 persoon maar er zijn ook administratiekantoren met meer dan 50 medewerkers.

Lees meer over Administratiekantoor